Pawise

Pawise er en virksomhed som producere tilbehør, legetøj og plejeprodukter til hunde, katte, kaniner og gnavere. Udvalget er stort og deres produkter er i en god kvalitet, alt dette skal sikre dig solide produkter til dine kæledyr.

Pawise - Kun til glade poter

Den amerikanske producent af kæledyrsprodukter kaldet Pawise, har et større sortiment indenfor tilbehær til kæledyr på omkring 120 varenr, der bliver ca. vær 6 måned udskiftet mærkant i sortimentet. Pawise har opnået god succes på det Europæiske, det Amerikanske og det Australske marked.

Pawise er rettet til de små og mellemstore kæledyr og dækker indenfor tilbehør, legetøj og plejeprodukter, til blandt andet hunde, katte, kaniner og gnavere.

Pawise hundelegetøj

Vores udvalg af hundelegetøj fra Pawise, dækker lige fra søde bamser til holdbare gummi legetøj til hunde og hvalpe, du finder også en god mængde hvalpelegetøj i vores sortiment og legetøjet findens ofte i forskellige farver. 

Pawise udstyr til kaniner og gnavere

Vores udvalg af udstyr til kaniner og gnavere fra Pawise, sikre dig gode produkter til at forkæle dine små venner, du finder lige fra legetøj til huse.

Pawise katte tilbehør

Du finder en god mængde katte tilbehør fra Pawise hos os, især vores udvalg af kattelegetøj fra Pawise dækker lige fra drillepinde til sjove bevægende orme.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?