Toiletter & Badesand

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hamster toiletter & badesand, det skal sikre du har adgang til alt det nødvenige til din hamster, lige gyldigt om det er en dværg- eller guldhamster som du har.

Chinchilla Badesand - 2,5L
Duvo+ Hamstergrus
Little One Badesand 1 kg

Stort udvalg indenfor hamster toiletter & badesand

Hos os finder du et stort udvalg indenfor forskellige hamster toiletter i fx. plastik, keramik, træ eller lign. Vi har toiletterne i alverdens former, farver og typer til ethvert hamster.

Du finder samtidig et stort udvalg indenfor badesand til hamstere hos os, fra nogle af de førende producenter som JR Farm, Akvastabil, LoloPets, Vitapol, Nature Land og mange flere. Vi har også forskellige typer af sand.

Hvilket hamster toilet skal jeg vælge?

Du skal tage højde for størrelsen om det er til en guldhamster eller en dværghamster, så der er mulighed for at din hamster kan gøre brug af toilettet, og at det selvfølgelig kan være i dit hamsterbur. Vær dog opmærksom på at ikke alle hamstere ville gøre brug af et toilet.

Er der forskel på badesand til hamstere?

Ja det kan man trygt sige, der findes billigt badesand og dyere badesand og fte afspejler prisen også kvaliteten. Tag fx. Det badesand i den højeste kvalitet fra JR Farm det er ikke bare sand men indeholder lerholdigt sepiolit og er uden Quartz og lavet med fine sandkorn, uden skarpe kanter for at være så godt som muligt til hamstere.

Det bedste hamster badesand

Som nævnt over kan vi helt klart anbefale JR Farm som det bedste hamster badesand, det fåes i flere størrelser og både i spand og i poser.

Smarte toiletter til hamstere

Du finder smarte toiletter til hamstere hos os, et hamster toilet må gerne være smart og praktisk at bruge og komme til for din hamster. Ikke alle har dog et toilet hos deres hamster.

Billigt hamster badesand

Du finder billigt hamster badesand hos os, lige fra kun ca. 20kg kan du få en billig omgang ganske fint badesand til hamstere.

Køb toiletter & badesand til hamstere online

Du kan nemt og enkelt bestille din hamsters toiletter og badesand direkte hjem til din dør, eller til nærmeste pakkeshop, eller direkte til din arbejsplads, vi er også klar på at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valget af hamsterudstyret.

Køb toiletter & badesand til hamstere i vores fysiske butik

I vores fysiske butik kan du vælge blandt vores mange hamster toiletter og badesand og se dem mere detaljeret og samtidig få råd og vejledning til valget, hvis du har nogle spørgsmål er vi nemlig altid klar til at hjælpe dig med disse i vores butik.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?