Stort udvalg i:

AkvarieUdstyr

Stort udvalg af AkvarieUdstyr til lige dit akvarie, så dine fisk altid har det bedste af det bedste. Stort udvalg indenfor fiskefoder, akvarier, planter, koraller, sand, grus og meget mere. Hos DyreVerdenen går du aldrig forgæves og vores udvalg vokser og vokser.

Rabat 70%
Nirox Bio Vinstok - 15,2m
Marina Algemagnet - Large
Marina Algemagnet - Small
« 1 ...

Flotte akvarie dekorationer

Måske de flotte dekorationer kan pynte i dit akvarium, og sikre at dit tema bliver perfekt, hvad enten du har et pirat tema, et krigs tema eller et skelet tema.

 

Akvariegrus og akvariesand

akvarie grus og sand kan sikre at dit akvarie er perfekt, da det er vigtigt med et godt bundlag. Det skal både passer ind i dit tema, men samtidig pynte og være praktisk for dine akvariefisk. På samme tid, sikrer det at de planter kan danne gode rødder neden under.

 

Akvarie koraller

De flotte plastik koraller, kan sikre et fot look i de fleste akvarier og samtidig er de lavet i polyesterharpiks som ikke skader vand kvalitete.

 

Akvarie tilbehør

Vores akvarie tilbehør strækker sig over flere forskellige typer af brugbare produkter der kan hjælpe dig i det daglige. Vors fødekasse sikre de små fisk ikke bliver spist, vores grus slamsugere sikre at du nemt og effektivt kan rense dit akvariegrus, vores termometer og varmelegeme sikre at din vand holder den rigtige temperatur, som kan være alt afgørende for din fisk. akvarie nettet, kan hjælpe dig til at fange dine akvariefisk efter behov og generelt gør et nemmere, vis de skal flyttes, er døde eller af andre grunde. Algemagneterne kan sikre at du nemt og hurtigt kan rense glasset for alger, og hurtigt komme til at nyde den flotte udsigt og den rolige atmosfære.

 

Akvarieplanter i plastik

Sikre at du har et flot evt. grønt look i dit akvarie, vis de normale planter ikke er nok i dit akvarie, samtidig kan de være med til at skjule det tekniske udstyr som fx. pumper, ledninger eller andet udstyr som er knap så pyntende.

 

Akvarier

Vores akvarier passer ind i de flestes pengepung, og kan sikre du har et akvarie du kan bruge i de næste mange år, samtidig er der altid et til de mest erfarne og de helt nye indenfor den flotte akvarie verden. Samtidig kan du både få de klasiske firkantede men også med buet glas. Find vores akvarier her.

 

Fiskefoder til alle typer af fisk

Vores gode udvalg af forskellige typer af fiskefoder til akvariefisk, sikre at du altid har det nødvendige til lige præcis dine fisk. Lige meget om du har flotte prydfisk, cichlider, sugemaller eller helt almendelige fisk som skal bruge et basis hovedfoder. Samtidig har vi weekend- og feriefoder, som sikre at du altid kan tage væk i længere perioder, uden at frygte for dine fisk.

 

Naturlige trærødder

de flotte naturlig trærødder kan sikre dig et flot naturligt look i dit akvarie, samtidig med de ikke ødelægger din vand kvalitet. De fås i et utal af forskellige former og størrelser.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?