Meku

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af kvalitets produkter fra Meku, til forkæling af dit kæledyr eller dine møbler. Du finder blandt andet neglesakse i forskellige størrelser, karter til hunde & katte fra Meku, dufthalsbånd til både hunde & katte fra Meku, samt den populære hår og pels fjerner, som sikre din møbler slipper for de mange dyrehår.

Kvalitets produkter fra Meku

Du finder et bredt udvalg af lækre pris venlige produkter fra Meku lige her, udvalget bliver løbende skiftet ud, men priserne er helt i bund. Dog er kvaliteten ganske god.

Neglesakse fra Meku

Alle kæledyr har behov for at få klippet deres negle, så længe de vær fald har fødder. dette gælder alt fra hunde, katte, kaniner, marsvin mm. Derfor finder du også de billige neglesakse fra Meku her, de er perfekte til opgaven og fås i flere størrelser. Fælles for dem alle er de har sikkerhedsstop, så du kan vælge kun at klippe lidt af.

Dufthalsbånd fra Meku

De populære dufthalsbånd fra Meku har citrus duft, dette nedbringer risikoen for insekt- eller flåtbid i naturen. De er lavet i en universal længde og kan klippes til efter behov.

Hvordan fjerner jeg hunde & katte hår fra min sofa?

Det er nemt at fjerne dyrehår fra møblerne, tøjet, tæpper eller bilen ved at bruge en Meku hår og pels fjerner. Du skal faktisk blot køre den hen af møblet og du ville opleve alle hårene ville samle sig. Det er hurtigt og nemt, du skal faktisk blot skrabe den hen af møblet. Den kan også bruges som børste til hunden eller katten. Den er lavet i 100% blød gummi.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?