Carnilove

Hos DyreVerdenen finder du et stort og bredt udvalg af hunde- & kattefoder, samt godbider fra Carnilove. En bred vifte af nøje udvalgte vilde kødkilder som rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks svarer til sammensætningen af ​​naturligt fanget bytte og sikrer den nødvendige tilførsel af vigtige aminosyrer. Skovfrugter, grøntsager, vilde bær og urter leverer de nødvendige naturlige vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer.

Carnilove Målebæger Kat
« 1

Om Carnilove

Carnilove er en familievirksomhed med tyve års tradition og erfaring på området. De leverer foderproduktion i fire moderne produktionsanlæg i Tjekkiet. De eksporterer produkter til 70 lande rundt om i verden. Deres grundlæggende knowhow er mange års god praksis inden for hunde- og katteernæring. De professionelle, der er ansvarlige for jernkvaliteten af ​​foder, er dyreavlere og -elskere. Kvalitet er ikke vildt, og derfor er produktionen certificeret efter skrappe kvalitetskriterier – De opfylder kvalitetsstandarder efter ISO 9001 og HACCP.

HVAD BLEV SKABET AF REJSEN?
De forberedte Carnilovs med viden om alle sammenhænge i den historiske kontinuitet af menneske-hund sameksistens. De første tegn på menneske-hund-samarbejde kan dateres omkring 12.000 f.Kr. Under sameksistensen tilpassede hunden sin fødesammensætning til den menneskelige, som dog især med landbrugets fremkomst blev stadig fjernere fra sine anatomiske og genetiske dispositioner.

Deres prioritet er hundens helbred og tilstand. En bred vifte af nøje udvalgte vilde kødkilder som rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks svarer til sammensætningen af ​​naturligt fanget bytte og sikrer den nødvendige tilførsel af vigtige aminosyrer. Skovfrugter, grøntsager, vilde bær og urter leverer de nødvendige naturlige vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer. Råvarerne og deres forhold i opskriften svarer til hundenes kost før starten af ​​landbruget, men produktion og produkt er baseret på de nyeste procedurer og teknologier.

Kornfrit hunde- & kattefoder fra Carnilove

Carnilove hundefoder er i stedet udviklet til at tage hensyn til deres naturlige og oprindelige fødekilder, som hverken indeholder korn eller kartofler. 

Kartoffelfrit hunde- & kattefoder fra Carnilove

Carnilove hundefoder er i stedet udviklet til at tage hensyn til deres naturlige og oprindelige fødekilder, som hverken indeholder korn eller kartofler. 

Naturligt katte- & hundefoder fra Carnilove

Carnilove foderet indeholder 70% vildtliggende kød og 30% skovfrugter, grøntsager og urter. Det er både kornfrit og kartoffelfrit. Hunde kan nemlig ikke udnytte de ekstra mængder energi som findes i korn og kartofler, hvorfor det efterlader et overflød af fedt i kroppen, som kan medføre helbredsproblemer såsom overvægt og diabetes. 

Carnilove hundefoder er i stedet udviklet til at tage hensyn til deres naturlige og oprindelige fødekilder, som hverken indeholder korn eller kartofler.

Carnilove vådfoder til hunde

Vi har hele sortimentet af Carnilove vådfoder til hunde & hvalpe i vores sortiment, et lækkert hundefoder, der sikre en god smag.

Køb Carnilove hundefoder online

Du kan købe Carnilove hundefoder som er kornfrit, direkte her på vores webshop. Vi levere indenfor 1-3 hverdage direkte til din bopæl, til din arbejdsplads eller til en pakkeshop efter eget valg. Det skal være nemt for dig at købe dit Carnilove hundefoder online.

Køb Carnilove kattefoder online

Du kan købe Carnilove kattefoder som er kornfrit, direkte her på vores webshop. Vi levere indenfor 1-3 hverdage direkte til din bopæl, til din arbejdsplads eller til en pakkeshop efter eget valg. Det skal være nemt for dig at købe dit Carnilove kattefoder online.

Køb Carnilove hundefoder i fysisk butik

Du kan også vælge at købe dit Carnilove hundefoder direkte i vores fysiske butik, hvor vi også er klar til at hjælpe dig med lige præcis det rigtige valg til din hund.

Køb Carnilove kattefoder i fysisk butik

Du kan også vælge at købe dit Carnilove kattefoder direkte i vores fysiske butik, hvor vi også er klar til at hjælpe dig med lige præcis det rigtige valg til din kat.

Carnilove hundefoder på tilbud

Du kan vælge heldig at finde vores Carnilove hundefoder på tilbud, hold øje med vores Facebook side, vores nyhedsbrev eller direkte her på siden for at være heldig at finde Carnilove på tilbud.

Carnilove kattefoder på tilbud

Du kan vælge heldig at finde vores Carnilove kattefoder på tilbud, hold øje med vores Facebook side, vores nyhedsbrev eller direkte her på siden for at være heldig at finde Carnilove på tilbud.

Billigt Carnilove hundefoder

Ønsker du billigt Carnilove hundefoder?, så er du helt sikkert landet det rigtige sted, vi har billigt Carnilove foder så alle kan være med.

Billigt Carnilove kattefoder

Ønsker du billigt Carnilove kattefoder?, så er du helt sikkert landet det rigtige sted, vi har billigt Carnilove foder så alle kan være med.

Carnilove hundegodbidder

De lækre knasende hundegodbidder fra Carnilove er med forskellige smage og naturlige tilsætninger, de er lækre og med eksotisk kødsmag, de er lækre bløde og velegnet til alle hunde. Godbidderne fra Carnilove er kornfrit og sukkerfrie.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?