Den originale Flexi line

Den originale flexi, har skabt milioner af tilfredse hundeejere rundt omkring i hele verdenen, den helt unikke opfindelse fra Tyskland. Flexi forhandles i over 90 lande. Flexi er en sand pioner inden for innovation. Siden 2010 høre Flexi også til et af århundrerets mærker.

Bredt udvalg af Flexi rulleliner

Hos os kan du finde et bredt udvalg af Flexi rullelinerne til hunde, de mindre kan også sagtens bruges til katte eller kaniner. De populære og fleksible hundeliner fra Flexi, er komfortable og effektive. De fås i mange forskellige farver, samt i et udvalg af forskellige størrelser. Sidst men ikke mindst fås flexi linerne med bånd eller snor. Du finder på samme tid forskellige tilbehørs dele til din nye Flexi line, vi har lygter, multi boxo mm.

Flexi rullesnore i forskellige modeller

Hos os finder du din nye Flexi hundesnor i forskellige modeller som blandt andet den originale version og i en mere komfortabel comfort model, dette skal sikre dig lige præcis den hundesnor fra Flexi som passer bedst til dig og din hund.

Limited edition Flexi rulleliner

Hos os finder du også forskellige Flexi liner i begrænset antal, dette sikre dig en hundeline som ikke alle har.

Flexi rulleliner til store hunde

En Flexi line er ikke kun til små hunde, de fås også til de helt store hunde, faktisk kan du få en Flexi line som hedder Giant, som kan tage de helt kæmpe hunde, de almelige Flexi liner, går normalt op omkring de 50-60kg.

Slidstærke Flexi rulleliner

De solide og slidstærke Flexi rulleliner er ikke bare gode, de er lavet i en utrolig holdbar kvaliet og med et patenteret avanceret fjeder- og bremse system Alle Flexi linerne er håndlavede og er kendte for deres innovative design og teknologi. Deres komfortable håndtag og de gode materialer.

Hvorfor skal jeg bruge en Flexi line?

En Flexi line sikre mere frihed for din hund på den længere gåtur, din hund har mulighed for at komme længere væk, men du kan stadig have en god kontrol. Mens hunden løber mod dig igen, ville linen automatisk rulle op, dette sikre hele oplevelsen bliver nemmere og mere behagelig for din og din hund. En Flexi line er dog mest egnet til skovture, da det hurtigt kan gå galt inde mellem bilerne, vis du ikke er opmærksom.

Hvilken størrelse Flexi line skal jeg bruge?

Du skal bruge en Flexi line, som kan holde til din størrelse hund, alle Flexi linerne er regnet ud fra hva den max kan holde til, da linen og låse mekanismen skal være kraftig nok til de måske kraftige ryk.

Pleje af Flexi liner

Ved gåture i vådt vejr, anbefaler vi at rulle linen helt ud og låse den, dette skal sikre din rulleline kan tørre ordenligt, inden du ruller den ind igen. Er din Flexi line meget beskidt kan du med fordel skylle linen og lade den tørre. Ved at huske disse ting, kan du forlænge din Flexi linens holdbarhed, så du burde have en i mange år fremad.

Tilbehør til Flexi rulleliner

Det smarte tilbehør fra Flexi, sikre at du kan gøre gåturen nemmere og mere behagelig, du kan nemlig få lys som kan sættes på siden af din Flexi line, for at sikre en bedre synlighed i de mørke tider. Du kan også få en multiboks at sættte på, denne kan indeholder alt lige fra godbidder til hundeposer.

Billige Flexi liner

Vores Flexi liner er prisvenlige og i den originale kvalitet, dette skal sikre alle har råd til en ordenlig kvaliets rulleline fra Flexi.

Flexi liner på tilbud

Du kan være heldig at opleve vores Flexi liner på tilbud, du har dog størst chance for at finde ud af hvornår de kommer det, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook.

Køb Flexi liner online

Vis du ikke ønsker at købe din line i vores fysiske butik, kan du med fordel købe den online og få det leveret med GLS. Vi afsender din nye line hurtigst muligt og leverer normalt inden for 1-3 hverdage.

 
 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?