Om CAZO

CAZO er et hurtigt voksende mærke, der er født ud af en multigenerationel forkærlighed for dyr. Passion for firbenede venner kommer fra en familietradition fra CAZO-mærkets grundlægger, som altid tager sig af dyrenes velfærd. I begyndelsen blev familiens passion afspejlet i skabskæden og veterinærklinikker, som derefter blev grundlaget og inspirationen til at skabe CAZO-mærket. Vores forretning er udvikling af familietraditioner inden for veterinær- og zoologigrenene, så i processen med at skabe kan vi regne med støtte og professionelle dyrlæger.

Men udover funktionalitet, at vi bekymrer os om at stole på dyrlægernes viden og ekspertise, lægger vi i processen med at skabe CAZO-produkter også stor vægt på den originale form og unikke design. Vi leder efter inspiration til nye mønstre af kæledyrssenge, ikke kun på rejser i udlandet, men også inden for kunst og arkitektur. Under design af en ny serie af produkter observerer vi omhyggeligt de fremherskende tendenser på det globale zoo-marked, men mest af alt lytter vi til dine forslag, fordi glæde og tilfredshed hos vores kunder er uvurderlig for os.

På grund af de forskellige behov for firbenede kæledyr skabte vi et dusin kollektion af kæledyrssenge, hvor vi hver gang sørgede for kvaliteten af selv de mindste detaljer, brugen af holdbare materialer og originalt design. Det enorme rollespil unikke kombination af materialer, farver og teksturer: såsom hør, læder og velour. I vores projekter er vi ikke bange for dristige farvekombinationer, hvad betyder ikke, at vi ikke sætter pris på klassiske forbindelser og økonomiske former. Udover kæledyrssenge i neutrale afdæmpede farver tilbyder vi også produkter med unik form, i overraskende farvekombinationer, med punk nitter eller dekoreret med funklende juveler. Ud over kæledyrssengene, som udgør den ideelle tilpasning til selv det mest elegante interiør, finder du i CAZO tilbudsserier af senge designet til vagthunde. OUTDOOR-modeller er lavet af moderne materialer, modstandsdygtige over for slid og fugt, hvilket gør den særlig anvendelig i haven, som tjener vores firbenede i lang tid. Mens vores største passion er at skabe unikke senge, glemmer vi ikke vores kæledyrs øvrige behov, så i vores tilbud kan du også finde et bredt udvalg af kæledyrsbærere, seler, snore, halsbånd, legetøj og tilbehør til hverdagsbrug.

Ifølge vores motto CAZO – DESIGN FOR PETS lægges der særlig vægt på den stilistiske konsistens af vores produkter. På baggrund af denne idé skabte vi en hel serie af produkter dedikeret til vores firbenede venner. Færdiggørelse af sæt, som består af: CAZO huse, senge, madrasser og bærere, er seler, snore og kraver. En bred vifte af disse produkter vil tilfredsstille selv de mest krævende købere, for ved siden af økonomilinjen tilbyder CAZO tilbehøret lavet af økologisk bomuld og naturligt læder. For entusiast af enkle design anbefaler vi klassiske farver og enkle stilarter, mens vi til avantgarde amatører kan tilbyde seletøj, snore og kraver besat eller tilbehør i glamour-stilen, oplyste krystaller, fyldt i en blød velour.

CAZO legetøj fortjener også en særlig opmærksomhed.
En serie dedikeret til katte er kendetegnet ved levende farver, interessante former og tilbehør af højeste kvalitet. I processen med at skabe CAZO kattelegetøj brugte vi naturlige fjer, metalklokker eller tørret katteurt. Alt dette i forbindelse med det originale design og det perfekte håndværk gør, at selv den mest kræsne killing ikke vil forblive passiv til at lege med CAZO-legetøj, og efter et stykke tid helt tabe sig i de ubekymrede løjer.

En masse positive følelser vækker i os synet på en glad, underholdt hund, så vi sørgede for, at de også kunne finde noget for sig selv i vores tilbud. Legetøj lavet af slidstærkt materiale, bolde, ringe, pindsvinebolde, som ikke alle er forslag, som vi har forberedt til firbenede kæledyr.

Vores firmas motto er omsorg for det unikke design, som afspejles i vores brands logo. CAZO – DESIGN FOR PETS, præsenterer bedst naturen af vores produkter, som udover funktionalitet, kendetegnet ved originalt design og høj kvalitet. CAZO er et brand, der søger inspiration til at skabe eksklusive produkter, der lever op til selv de mest krævende kunders forventninger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?