Anibio

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor produkter fra Tyske Anibio. Anibio er en virksomhed der fokusere på mere naturlige og ikke giftige produkter til hunde og katte.

Om Anibio

Anibio startede for at give kæledyr et naturligt valg, dengang man startede på at bekæmpe uønskede insekter med massevis af gift har ændret sig til mange de sidste 20 år er mere fokuserede på hvad de giver deres kæledyr, samtidig har de udviklet mange andre produkter til at øge dit kæledyrs sundhed og trivsel.

Anibio til hunde

Anibio er kvalitets produkter til blandt andet hunde, hvor kvaliteten og det naturlige valg ofte er i fokos, dette skal sikre et godt produkt, som du trygt kan give din hund i stedet for en masse "gift" ind i kroppen.

Anibio til katte

Anibio har flere produkter som kan bruges på katte og skal sikre en god trivsel hos katten.

Anibio er økologisk certificeret

Anibio har siden 2012 været certificeret af LACON instituet under kontrolnummeret DE-ÖKO-003 Bio. Dette betyder at hvis det er muligt, bruger Anibio økologiske ingredienser og gerne certificeret økologisk ingredienser hvor råvarene kommmer fra en certificeret økologisk dyrkning, dog findes ikke de råvare Anibio bruger ikke som økologiske valg og derfor er alle produkterne ikke direkte økologisk mærket, da minimum 95% af indholdet skal være økologisk for at få dette mærke på et produkt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?