Applaws

Applaws er et kvalitets hunde- og kattefoder med en filosofi om kun at bruge kvalitets naturlige ingredienser, og helt uden tilsætninger. Dette skal sikre dig et kvaliets foder, som ikke er med billig unødvendig fyld.

Applaws filosofi

Hos Applaws mener de, at det er vigtigt at tænke over hvad der bliver tilsat i vores kæledyrsfoder, især da det er alt hvad de gør. De tror og stoler på godheden i maden, som starter med ingredienser af den højeste kvalitet, de kalder det en naturlig enkelthed, intet kunstigt tilføjes foderet eller skjules, ingen tilsat farve, smag eller konserveringsmidler, simpelt og enkelt bare en forsikring af ingredienser, der er fremskaffet med de højeste etiske standarder.

 Applaws lover kvalitet

De lover aldrig at bruge billige og unødvendige tilsætnignsstoffer til at fylde tørfoderet med, de lover kun at bruge de fineste stykker brystkød eller fiskefillet, i deres dåser, gryder eller poser. De lover kun at bruge det højeste niveau af animalsk protein. De lover altid kun at bruge de ingredienser, der er anført, de har intet at skjule.

Hvorfor vælge Applaws foder?

Applaws har skabt naturlig katte- og hundefoder i over 10 år. Som et lille uafhængigt firma har de skabt et antal "verdens først", som de er utrolig stolte af at sige, de har udfordret opfattelsen af kæledyrsfoder rundt om i verdenen.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?