Exo Terra

Exo Terra terrarier er nogle af de bedste krybdyr terrarier på markedet, og derfor finder du naturligvis et bredt udvalg af både store terrarier og nogle mindre modeller, samt et stort udvalg af Exo Terra tilbehør her hos Dyreverdenen.

Et glasterrarium er rigtig godt for krybdyr og padder, så de ikke føler sig indelukket men har fuldt udsyn, samtidig med at du kan holde øje med trivsel og bedre kan se, om terrariet trænger til rengøring. Og netop i forhold til rengøring bliver det ret let med et terrarie af glas fra Exo Terra, fordi alle dele er lavet, så du kan fjerne dem og nemt rengøre dem. Men også når du skal fodre dine dyr, giver de aftagelige glasplader dig en klar fordel. Samtidig skal du ikke bekymre dig om sikkerheden med Exo Terra, for de specialdesignede låse sikrer dig mod flugt fra terrariet.

Her er vores udvalg: Se vores terrarier lige HER

Tilbehør til Exo Terra

Der findes alt fra udskiftelige baggrunde til terrarieteknik, der let kan installeres i dit Exo Terra cabinet. Især størrelsen 30x30x45 er en populær model, men vi fører hele udvalget fra dem, og hvis en model er udsolgt (eller så ny, at vi ikke har nået at oprette den som ny vare i webshoppen), så kan vi hente lige præcis det Exo Terra terrarium hjem til dig og det tilbehør, som du ønsker – ofte med levering på få dage. Alle lagervarer sendes med 1-3 hverdages levering.

Alle terrarier leveres som standard uden tilbehør, så husk at tilkøbe tilbehør som evt. baggrund, bundlag, varme, lys mm. Vi leverer altid terrarier med fragtmand for at give dig den sikreste og hurtigste levering af dit nye udstyr.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?