Hunde tilbehør til ældre hunde

Selv de ældre hunde kan have behov for nyt legetøj, godbidder, en ny seng eller alt hvad du som ejer tænker den mangler. Derfor har vi samlet et udvalg af forskellige ekstra senior egnede hunde udstyr lige her. Siden bliver løbende opdateret som vi skifter ud i vores udvalg eller får nye produkter hjem, derfor kan det anbefales at holde øje med siden.

Hundesenge med memory foam til den gamle hund

En gammel hund kan have behov for at ligge ekstra godt, det kan være fordi dens led er trætte, måske den har gigt eller at du ønsker at være mere påpasselig. Derfor kan vi anbefale en hundeseng eller en hundemadras med memory foam, til at passe på og pleje din gamle hunds led mens den slapper af eller sover.

Hundefoder til den ældre hund

En ældre hund kan have behov for senior hundemad af mange forskellige årsager. Mest af alt for at sikre at den modtager den rigtige ernæring, de rigtige vitaminer og den rigtige mængde energi, da en ældre hund har behov for et ekstra tilskud af energi. Du skal derfor evt. i samråd med din dyrlæge finde ud af om din hund har behov for senior hundefoder når den er omkring 7-8 år. Mindre hunde kan ofte fungere længere tid på alm. hundefoder mange år i nu, men nu større hunde racer, nu hurtigere kan det være du skal skifte over.

Få leveret alt til din senior hund til din dør

Vis du ikke ønsker at købe direkte i vores fysiske butik, kan du få leveret dit senior hunde udstyr direkte til nærmeste gLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til din hovede dør. Det er nemt, hurtigt og enkelt at gøre. Du får samtidig gratis fragt vis du køber for minimum 500 kr.

0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?