Little One

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor foder & snacks til kaniner & gnavere fra mærket Little One, det er lavet i god kvalitet og der findes et hav af forskellige lækre produkter.

RIO Undulatfoder 1 kg
Little One Tunnel - mellem
Little One Majskobler 130 g
« 1

Om Little One

Little one er ejet af Mealberry. Virksomhedens historie begynder i 1989, og i dag er Mealberry en dynamisk, hurtigt voksende producent, der udvikler og fremstiller kæledyrsprodukter af høj kvalitet i Tyskland, Treuen.

Filosofi

For at garantere den højeste kvalitet og service til vores kunder til en rimelig pris, følger vi en virksomhedsfilosofi baseret på fire strategiske søjler:
Streng kvalitetskontrol;
Løbende kommunikation og stærke relationer til vores kunder;
Kontinuerlig produktforbedring og innovation;
Implementering af nyeste produktionsteknologi.

Kvalitet

Fugle- og gnaverejere stoler på kvaliteten og pålideligheden af vores mærker, bekræftet af den hurtigt voksende efterspørgsel efter Mealberry-produkter.
Vi værdsætter dette omdømme og er passionerede i vores mål om at fortsætte med at udvikle og fremstille dyrefoder af højeste kvalitet på markedet.
Mad elsket af kæledyr og betroet af ejere.

Sød. Nysgerrig. Karakteristisk.

Hvad tænker du først på, når du tænker på et marsvin, en kanin, en hamster eller ethvert andet lille kæledyr? Sød nysgerrig. Karakteristisk. Det samme er vores mærke Little One.
At være en afspejling af et lille kæledyrs personlighed ved Little One bedst, hvad der skal til for kæledyrets sunde, aktive og lykkelige liv.

Langvarig erfaring i kæledyrsbranchen giver Little One mulighed for at have et optimalt sortiment af de mest populære produkter. Nu omfatter sortimentet mere end 70 produkter, som giver kæledyr ikke kun alt, hvad der er nødvendigt for at bevare et godt helbred, men også for at opmuntre deres søde personlighed, legende karakter og vilje til at udforske verden omkring dem.

Kæledyrsejere stoler på kvaliteten og pålideligheden af Little One-mærket, hvilket bekræftes af den hurtigt voksende efterspørgsel efter mærkets produkter. Vi værdsætter dette omdømme og brænder for konstant at udvikle og fremstille produkter af højeste kvalitet - elsket af kæledyr og betroet af ejere.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?