Faunakram

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hundesnacks, kattesnacks og tilbehør til kæledyr fra Faunakram.

Historien om Faunakram

Faunakram blev grundlagt i 2010 af en gruppe dyreelskere, der ønskede at skabe et sted, hvor man kunne finde de bedste produkter til kæledyr. Deres mission er at levere kvalitetsprodukter til kæledyr, der er sikre, sunde og nærende. Faunakram er dedikeret til at levere produkter, der er designet til at give kæledyr det bedste, de har brug for. Deres produkter er lavet af naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får den bedste kvalitet. De går også under navnet Faunakram Pet Food. De producere også lækkert hundefoder, kattefoder til gode priser på deres foder med fx. kylling eller lækre snacks med lam, du kan gøre en god handel direkte her hos Dyreverdenen og få en god oplevelse ved at få det leveret hurtigt.

Køb Faunakram hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af Faunakram-produkter, der er designet til at give dit kæledyr det bedste. Fra hundesnacks til kattesnacks og tilbehør til kæledyr, har Dyreverdenen det hele. Deres produkter er lavet ofte af naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får den bedste kvalitet. Køb Faunakram-produkter hos Dyreverdenen og giv dit kæledyr det bedste.

Hundegodbidder fra Faunakram

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af hundegodbidder fra Faunakram. Deres produkter er ofte lavet af naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får den bedste kvalitet. De har et bredt udvalg af godbidder til hunde, der er lavet af kød, fisk, grøntsager og andre naturlige ingredienser. Faunakram har også et udvalg af snacks, der er lavet af økologiske ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer. Deres produkter er designet til at give dit kæledyr det bedste, de har brug for. De kalder ofte de naturlige snacks for Real Meat, eller du finder lækre hundekiks.

Kattegodbidder fra Faunakram

Hos Dyreverdenen finder du også et stort udvalg af kattegodbidder fra Faunakram. Deres produkter er lavet ofte af naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får den bedste kvalitet. De har et bredt udvalg af godbidder til katte, der er lavet af kød, fisk, grøntsager og andre naturlige ingredienser. Faunakram har også et udvalg af snacks, der er lavet af økologiske ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer. Deres produkter er designet til at give dit kæledyr det bedste, de har brug for.

Faunakram er bag mærket Holmegaarden

Faunakram er også bag det populære mærke Holmegaarden, som er en serie af kvalitetsprodukter til kæledyr. Deres produkter er lavet af naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får den bedste kvalitet. Holmegaarden har et bredt udvalg af produkter, der er designet til at give dit kæledyr det bedste, de har brug for. Deres produkter er lavet af økologiske ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer.

Julekalender til hunde eller katte fra Faunakram

Hos Dyreverdenen finder du også Faunakrams populære julekalender til hunde og katte. Julekalenderen er fyldt med godbidder og snacks, der er lavet af naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætningsstoffer. Deres produkter er designet til at give dit kæledyr det bedste, de har brug for. Julekalenderen er den perfekte måde at forkæle dit kæledyr på, og den er et hit hos både hunde og katte, de har dog også billigere varianter julekalendere med fx. munchy eller andet lækkert som fx. oksekød.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?