ÜBER

ÜBER papirstrøelse

Det populære og dejlig bløde ÜBER papirstrøelse til kaniner, gnavere, fugle og andre dyr er et naturligt, miljøvenligt bundstrøelse uden tilsat kemikalier og tilsætningsstoffer. Det er 99,9% strøvfrit, helt lugtfrit og har en ekstra god sugeevne. Strøelsen er produceret i USA af American Wood Fibers også kaldet Premier Pet.

 

Derfor bør du bruge ÜBER papirstrøelse

Du bør bruge Uber til bundstrøelse i dit kæledyrs bur til fx. kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer, rotter, mus mm. Vis du ønsker et 99,9% støvfrit strøelse som er lugtfrit og kraftig sugende, som er 100% uden kemikalier og tilsætningsstoffer.

Hvilke farver fås ÜBER strøelsen i?

Uber bundstrøelsen fås i mange flotte farver, som alle er dejlig bløde. Du finder blandt andet, konfetti som er lavet med blandet farver, blå & hvid, pink & hvid, hvid og natur. Dette sikre nogle farver der passer til alle vores dejlige dyr og perfekt til børnenes værelser.

Hvilke størrelser fås ÜBER strøelsen i?

Strøelsen fås i 28L, 36L, 56L, 72L, 85L, 99L og 170L. Det afhænger dog af den ønskede model hvilke størrelser bundstrøelsen fås i.

Hvor kan jeg købe ÜBER strøelse henne?

Du kan købe din Uber papairstrøelse i vores fysiske butik i Herfølge, eller her på vores webshop. Priserne er de samme i butikken som på webshoppen. Ved at købe online levere vi hurtigt med GLS.

Hvordan er Uber strøelse lavet?

Uber strøelsen er 100% naturlig og muligvis den bedste på markedet, den er slamfri, triple screenet for at fjerne irreterende støv, det kan smides i kompost affald efter brug. Der findens ingen tilsætningsstoffer elelr toksiner i nogle af American Wood Fibers Uber produkter, som er produceret 100% slamfrit, papairstrøelsen indeholder ingen fibre og der er ingen dioxiner, som er kræftfremkaldende. Dette gør muligvis Uber strøelsen til det sundenste og bedste valg til kæledyr.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?