Petkit

Petkit produkterne strømmer af innovativ design og smarte løsninger. Hos os finder du den populære og geniale Petkit Activity Monitor til hunde. Igennem din mobil kan du følge hundens aktivitets og søvnrytme.

 

Download app´en til din mobil og registrer hundens aktivitets og søvnrytme. Det perfekte værktøj til dig der vil det bedste for din hund, eller skal hole øje med hvalpen hverken vokser for lidt eller for meget.

 

Læs meget mere om produktet, ved at klikke dig ind på det, eller tryk HER.

Om Petkit

Petkit er en elektronik virksomhed som er dedikeret til at designe og producerer smarte produkter til kæledyr. Virksomheden blev grundlagt i 2013. Hoved kontoret er i Shanghai i Kina.

Hvad kan jeg bruge Petkit monitoren til?

Du kan bruge et Petkit activity monitor til at overvåge din hund eller hvalp igennem din smartphone, den holder øje med hundens aktivitets og søvnrytme, et genialt værktøj til dig, som ville det bedste for din hund. Den hænges blot i halsbåndet som et vedhæng.

Hvordan holder jeg øje med om min hund vokser for meget?

Ved at bruge et Petkit activity monitor kan du holde øje med 24/7 om din hvalp vokser for meget eller for hurtigt i forhold til hvad den burde, dette er især effektivt ved de helt store hunderacer. Da disse hvalpe ikke må voksne alt for hurtigt.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?