Peddy Farm Snack Koriander Stilke - 150g

Peddy Farm Snack Koriander Stilke - 150g

SKU: 6387

25,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Koriander Stilke

De tørrede og 100% naturlige koriander stilke fra Peddy Farm Snack, er lufttørret og helt uden nogle former for tilsætningsstoffer. De kan bruges som en snack eller som et tilskud til den daglige foder. Koriander stilke er rige på råfibre og kan hjælpe på fordøjelsesproblemer. Samtidig er de appetitvækkende og rige på jern, magnesium, samt vitamin A og C, marsvin danner ikke selv vitamin C og derfor kan de være en ekstra god snack til dem. Sidst men ikke mindst har koriander en antibakteriel og en antiinflammatoriske effekt. Velegnet til kaniner, marsvin, deguer, chinchillaerm hamstere mm.

Naturlige koriander stilke til kaniner og gnavere

De utrolig populære og lækre koriander stilke er en appetitvækkende snack, som er rig på råfibre, C og A vitamin og. En perfekt snack til unge som gamle kaniner og gnavere. De naturlige koriander stilke er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på C og Avitamin
  • Rige på råfibre som understøtter fordøjelsen og din kanin eller gnavers velvære
  • Appetitvækkende

 

Indhold: 150g.

Sammensætning: 100% tørret koriander stilke.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

RabbitDK Urtehø - 2,5kg
PetDK Fiberhø - 2,5kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?