Peddy Farm Snack Dildstilke - 150g

Peddy Farm Snack Dildstilke - 150g

SKU: 6424

25,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Dildstilke

De tørrede og 100% naturlige grove dildstilke fra Peddy Farm Snack, er en sund snack som kan fungere som en ekstra lækker snack eller som et tilskud til den daglige foder, dildstilke er også appetitvækkende og har en dejlig tillokkende duft. De grove dildstilke indeholder store mængder protein og råfibre, samt mange gode mineraler som kalium, kalcium og natrium. Disse har en sund effekt på din kanin eller gnaver. Som medicinsk plante har dildstilke den effekt at de hjælper på fordøjelsesproblemer. som forstoppelse og luft i maven, samtidig virker de krampeberoligende.

Naturlige dildstilke til kaniner og gnavere

De utrolig populære og lækre dildstilke er en appetitvækkende snack, som er rig på blandt andet vitaminer og mineraler. En perfekt snack til unge som gamle kaniner og gnavere. De lækre dildstilke er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på vitaminer og mineraler
  • Hjælper mod fordøjelsesproblemer
  • Beroligende
  • Appetitvækkende

 

Indhold: 150g.

Sammensætning: 100% tørret dildstilke.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Ærteflager - 1kg
JR Farm Kamilleurt - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?