Versele-Laga Exotic Nødde Mix - 750g

Mærke: Versele-Laga

SKU: M541034021782

89,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Versele-Laga Exotic Nødde Mix

Versele-Laga Exotic Nødde Mix bliver spisning et eventyr for din papegøje. Blandingen af ​​udvalgte kerner bliver en ren fest takket være de tilsatte hele nødder med skaller og de solmodne frugter. Der anvendes kun friske produkter i blandingen. Den indeholder ingen farvestoffer eller smagsstoffer og er derfor en naturlig og sund mad til din papegøje.

 

  • Uden farvestøffer

 

Indhold: 750g.

Sammensætning: Byg (inkl. Popcorn min. 6%), frø, ikke-skrællede nødder (blanding af jordnødder, hasselnødder, paranødder, pekannødder, valnødder, mandler, cedernødder: min. 15%), tørret frugt (blanding af banan, rosiner, papaya, abrikos: min. 9%), tørrede grøntsager (blanding af græskarfrø, små peberfrugter: min. 3%)

 

Med Exotic Nut Mix bliver spisning et eventyr for din papegøje. Blandingen af ​​udvalgte kerner bliver en ren fest takket være de tilsatte hele nødder med skaller og de solmodne frugter. Der anvendes kun friske produkter i blandingen. Den indeholder ingen farvestoffer eller smagsstoffer og er derfor en naturlig og sund mad til din papegøje.

 

Andre købte også

PUUR Kaninfoder 2kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?