Versele-Laga Exotic Nødde Mix - 750g

Mærke: Versele-Laga

SKU: M541034021782

89,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Versele-Laga Exotic Nødde Mix

Versele-Laga Exotic Nødde Mix bliver spisning et eventyr for din papegøje. Blandingen af ​​udvalgte kerner bliver en ren fest takket være de tilsatte hele nødder med skaller og de solmodne frugter. Der anvendes kun friske produkter i blandingen. Den indeholder ingen farvestoffer eller smagsstoffer og er derfor en naturlig og sund mad til din papegøje.

 

  • Uden farvestøffer

 

Indhold: 750g.

Sammensætning: Byg (inkl. Popcorn min. 6%), frø, ikke-skrællede nødder (blanding af jordnødder, hasselnødder, paranødder, pekannødder, valnødder, mandler, cedernødder: min. 15%), tørret frugt (blanding af banan, rosiner, papaya, abrikos: min. 9%), tørrede grøntsager (blanding af græskarfrø, små peberfrugter: min. 3%)

 

Med Exotic Nut Mix bliver spisning et eventyr for din papegøje. Blandingen af ​​udvalgte kerner bliver en ren fest takket være de tilsatte hele nødder med skaller og de solmodne frugter. Der anvendes kun friske produkter i blandingen. Den indeholder ingen farvestoffer eller smagsstoffer og er derfor en naturlig og sund mad til din papegøje.

 

Andre købte også

JR Farm Gulerodsgnask - 60g
JR Farm Bjergenghø - 1,5kg
Rabat 40%
PUUR Papegøje Foder - 2kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?