Program Vet Katte Loppemiddel Tablet - Max 4,5kg - 133mg - 6 Tabletter

Program Vet Katte Loppemiddel Tablet - Max 4,5kg - 133mg - 6 Tabletter

SKU: EK39554

245,00 DKK
Program vet er film overtrukne tabletter til katte. Katten skal behandles 1 gang om måneden for at sikre den mod loppeangreb i loppesæsonen.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Program vet er film overtrukne tabletter til katte. Katten skal behandles 1 gang om måneden for at sikre den mod loppeangreb i loppesæsonen. De er egnede til alle katte og kan anvendes på drægtige og diegivende katte samt killinger som spiser fast føre. Tabletterne sikre kontrol af lopperne hos katten, da de påvirker loppen i larvestadiet. De kan sagtens anvendes i en kombination med et andet ektoparasitært middel som har virkning på de udvoksende loppe stadier.

 

  • Film overtrukne tabletter til katte mod loppe larver
  • Behandles 1 gang om måneden i loppesæsonen
  • Til hunde på max 6,7 kg
  • Egnede til alle katte
  • Egnede til drægtige og diegivende katte
  • Egnede til killinger der spiser fast føde
  • Kan bruges med andre midler som virker på de udvoksende lopper
  • Sælges kun til personer på minimum 15 år.

 

Indhold: 6 tabletter af 133mg. Til hunde på max 4,5kg

 

Dosering: Der skal gives 10 mg/kg kropsvægt. Behandlingen af katten kan gentages en gang om mpneden i loppesæsonen. Du bør behandle alle katte i samme ejendom på samme tid.

Drægtighed og diegivningende hunde: Kan anvendes til drægtige og diegivende katte.

Sådan fungere Program Vet: Program Vet fungere ved at det aktive stof lufenuron bryder loppernes livscyklus på æg- samt larvestadiet i deres levetid, tabletterne har ingne effekt på de voksne lopper. Lopperne indtager stoffet fra tabletterne når de suger blod på den behandlende katten. Der efter sikre lufenuron at interfererer med loppernes kitindannelse, samt dannelsen af det ydre hudskelet hæmmes.

Bivirkninger ved Program Vet: I sjældne tilfælde kan der ses opkast eller diarre hos katten, symptomerne er som regel af forbigående karakter og stopper hurtigt igen.

OBS: Husk at læs indlægssedlen på produktet. Og vær opmærksom på, at vi grundet den gældende lovgivning fra lægemiddelstyrrelsen omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur. Dette gælder også selv om pakken er intakt.

Du kan læs mere omkring den gældende lovgivning på www.laegemiddelstyrelsen.dkVi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?