Peddy Farm Snack Birkeblade - 150g

Peddy Farm Snack Birkeblade - 150g

SKU: 6356

25,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Peddy Farm Snack Birkeblade

Birkebladene fra Peddy Farm Snack er tørrede blade, som er 100% naturlige. De lækre velsmagende birkeblade er velegnet til både kaniner, marsvin og andre gnavere og indeholder en stor mængde råbire, samtidig er birk kendt som naturmedicin, hvor udtræk af bladene regulerer nyrefunktionen og blodrensniing, dette skulle eftersigende fremme vandladningen, opløse og ordne nyresten og sidst men ikke mindst hjælpe på urinvejsproblemer. Udover det har birkeblade andre gode egenskaber som et godt indhold af bitterstoffer, aromatiske olier, tanniner og vitaminer (især C-Vitamin), denne vitamin kan marsvin fx. ikke selv danne.

Naturlige birkeblade til kaniner og gnavere

De 100% naturlige birkeblade, er et godt hit blandt især kaniner og marsvin, de har eftersigende naturmedicinske egenskaber og indeholder mange gode mineraler, vitaminer og sporsotffer. Birkebladene er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på vitaminer og mineraler
  • Skulle hjælpe på nyreproblemer og urinvejsproblemer
  • Blodrensende

 

Indhold: 150g.

Sammensætning: 100% tørret birkeblade.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Vejbred - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?