Mr. Johnson´s Special Kaninfoder - Uden Piller - 15kg

Mærke: Mr. Johnson´s

SKU: RJ815-218

399,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Mr. Johnson´s Special Kaninfoder - Uden Piller

Mr Johnson's Special kaninfoder , med ingen tilsatte pellets er en fibrøs, nærende og sund pillefri blanding af dampflagede ærter, korn, lucerne, ekstruderinger og urter - der forsyner din kanin med en velsmagende, sund mad i en række teksturer for at tilskynde din kanins naturlige foderinstinkt. Opskrift indeholder tilsat Verm-X® for tarmsundhed. At fodre den rigtige diæt til din kanin er afgørende for at opretholde et godt helbred. Kaniner har brug for høje fiberniveauer i deres kost for at hjælpe med normal fordøjelsesfunktion og hjælpe essentiel tandpleje. Hr. Johnsons specielle kaninfoder uden tilsatte pellets er et supplerende foder til kaniner og bør fodres sammen med ubegrænset adgang til hø af god kvalitet, som er en god kilde til fiber og en vigtig del af din kanins kost. En lille mængde friske greener skal også fodres dagligt, og der skal altid være tilgængeligt rent rent vand.

Udover mad er det vigtigt med frisk hø, vand og lidt friske grøntsager.

 

Indhold: 15kg

Sammensætning:

Sammensætning: Flaget byg, flaget dampede ærter, flaget majs, johannesbrødekstruderinger, vitaminiserede hvedeekstruderinger, hvedeekstruderinger, lucerne, hel havre, Verm-X ​​urteblanding, sojaolie.

Vitaminer og tilsætningsstoffer:

(pr. Kg) A-vitamin (E672) 10.700iu / kg; D-vitamin (E671) 1.420iu / kg; E-vitamin 38iu / kg; Kobber (E4) 10,7 mg / kg

Analyse: Råprotein 14,00%; Rå fiber 10,00%; Råolier og fedt 2,50%; Råaske 3,00%; Calcium 0,40%; Natrium 0,10%; Fosfor 0,20%

 

Andre købte også

JR Farm Hamp Stænger - 20g
PUUR Undulatfoder - 2kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?