Science Selective Indendørs Kaninfoder - 1,5kg

Science Selective Indendørs Kaninfoder - 1,5kg

Mærke: Science Selective

SKU: A40072

139,00DKK

ekskl. levering

Et komplet luksus kaninfoder, med 25% sunde fibre.

På lager - Levering 1-2 hverdage

Science Selective Indendørs Kaninfoder

Sciense Selective house kaninfoderet er et velsmagende og sundt kaninfoder, som et højt indhold af fiber til at sikre en god velvære og vitalitet, de sunde pellets er perfekt til at sikre optimal slidning af tænderne, foderet fremmer en sund fordøjelse og foderet giver en naturlig stor smag og tilfredshed hos kaninen. Denne her version til indendørs hus kaniner, er specielt udvikletet til disse. Foderet indeholder timothy græs og timian, samtidig er der tilsat vitamin A og D, samt 22% råfiber og afbalanceret calcium fosfor, så du kan være sikker på, at du giver dine kaniner de fineste nuggets af bedste kvalitet.

Udviklet specielt til kaninger med en mindre aktiv livsstil og uden behov for at bruge ekstra energi på at bekæmpe virkningen af ​​udetemperaturer, kan nogle indendørskaniner have en tendens til tage på i vægt. For at hjælpe dem med at holde dem på deres ideelle vægt, har House Rabbit foderet fra Science Selective et højt fiberindhold (22% rå fiber), uden tilsat sukker.

Dyrlæger mener at fiber er det vigtigste når du skal kigge efter kaninfoder. De vilde kaniner spiser nemlig primært græs, som naturligt indeholder 20-25% fibre, samt ar kaninens tænder og fordøjelse har udviklet sig til at skulle have en fiberrig kost. Supreme Science Selective indeholder 25% fiber, så du kan med fordel fodre din kanin med dette her lækre fiberrige kaninfoder, et velsmagende foder, som kan holde din kanin sund.

Massere af lækre og naturlige ingredienser, som blandt andet hørfrø med omega 3 % 6, som hjælper til at holde din kanins hud og pels i en god stand, samt med naturlig præbiotika til at fremme gode bakterier.

 

  • Til voksne indendørs kaniner
  • Høj indhold af fiber til at sikre en god velvære og vitalitet
  • Optimal slid af tænderne
  • Fremmer en sund fordøjelse
  • Naturlig god smag.

 

Indhold: 1,5kg.
Sammensætning:
Lucerne måltid, sojabønner skrog, hvede, wheatfeed, flager ærter, hørfrø, roetrævler, soybeanmeal, sojaolie, Monocalciumphosphat, calciumcarbonat.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer / kg:

Vitamin A 15000 IE, Vitamin D3 1500 IE

Analyse:
Råprotein 14,0%, Træstof 25,0%, Råfedt 4,0%, Råaske 8,0%, Calcium 0,6%, natrium 0,3%, Fosfor 0,4%.

Andre købte også

JR Farm Ærteflager - 1kg
Trixie Wicker Bold - Ø10cm

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?