Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel håndtag
Mælson Soft Kennel net
Mælson Soft Kennel side
Mælson Soft Kennel strop
Mælson Soft Kennel ende
Mælson Soft Kennel madress
Mælson Soft Kennel bærehåndtag
Mælson Soft Kennel bil
Mælson Soft Kennel 120cm
Mælson Soft Kennel 105cn
Mælson Soft Kennel 92cm
Mælson Soft Kennel 82 cm
Mælson Soft Kennel 72 cm
Mælson Soft Kennel 62 cm
Mælson Soft Kennel 52 cm
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel håndtag
Mælson Soft Kennel net
Mælson Soft Kennel side
Mælson Soft Kennel strop
Mælson Soft Kennel ende
Mælson Soft Kennel madress
Mælson Soft Kennel bærehåndtag
Mælson Soft Kennel bil
Mælson Soft Kennel 120cm
Mælson Soft Kennel 105cn
Mælson Soft Kennel 92cm
Mælson Soft Kennel 82 cm
Mælson Soft Kennel 72 cm
Mælson Soft Kennel 62 cm
Mælson Soft Kennel 52 cm
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel
Mælson Soft Kennel

Mælson Soft Kennel - Flere Størrelser - Sort

Mærke: Mælson

SKU: KW9860-2

1.099,00DKK

ekskl. levering

Enhver hund, der bor hjemme, har brug for et stille sted, helt for sig selv, hvor den kan trække sig tilbage, når den har brug for lidt tid eller hvile efter en lang dag.

Få besked når varen kommer på lager

Mælson Soft Kennel

Hvorfor har jeg brug for en blød kennel kæledyrshule fra Mælson?
Enhver hund, der bor hjemme, har brug for et stille sted, helt for sig selv, hvor den kan trække sig tilbage, når den har brug for lidt tid eller hvile efter en lang dag.
Formålet med Soft Kennel er at fungere som et kæledyrshule, så din hund kan have sit eget "hus" i dit hjem, som også er hurtigt og nemt at folde sammen og bygge op igen, så du kan tage dem længere. rejser med din hund, der ikke involverer de daglige gåture sammen.
Da din hund føler sig "sikker" og "beskyttet" i sin egen hule, vil den også være mere villig til at rejse i sin bærbare Soft Kennel, når den rejser i et motorkøretøj, besøger dyrlægen eller blot tilbringer nogle dage væk fra hjemmet.
Soft Kennel er det eneste hundes bærbare kæledyrshjem, du nogensinde får brug for.

Hvorfor skal jeg købe en MAELSON Soft Kennel i forhold til et lignende produkt?
MAELSON som brand står for produkter, der er nøje gennemtænkt, og som tilbyder smarte produktfunktioner og førsteklasses materialekvalitet.

Designet og funktionerne på MAELSON Soft Kennel er beskyttet af internationale love om ophavsret. Forskellige virksomheder har stræbt efter at lave et lignende produkt, der ligner den originale MAELSON Soft Kennel, men selvom mange detaljer ligner hinanden, afslører en nærmere inspektion, at valget af materialer er ringere, og ingen har den samme blanding af materialekvalitet og funktionelle detaljer.


Her er en oversigt over de funktioner, der får en MAELSON Soft Kennel til at skille sig ud sammenlignet med et lignende kæledyrshjem:

Den indvendige stålramme er pulverlakeret for lang levetid og er lavet med et generøst, ensartet rør med ensartet diameter. Den tykke ramme er en garanti for mange års problemfrit ejerskab. Stellet har naturligvis ingen fremspringende eller skarpe elementer, som kan bringe din hunds velbefindende i fare.
Hoveddelen af ​​Soft Kennel er lavet af sejt, 600D nylonstof, yderligere forstærket med 900D nylonmateriale i hjørnerne.
Bunden af ​​Soft Kennel er lavet af et vandtæt stoflag, som ikke kun er ideelt til udendørs brug, men som også forhindrer væsker i at sive gennem kennelen og plette f.eks. et værdifuldt tæppe i huset eller din bilsædebetræk, hvis din hund ved et uheld passerer vand.
Vi køber nylonstoflærredet fra velrenommerede leverandører for at sikre, at der ikke er spor af blødgøringsmidler eller lignende kemiske tilsætningsstoffer, der er skadelige for din hunds helbred. MAELSON Soft Kennel er blevet testet og godkendt af et uafhængigt certificeringsfirma for ikke at indeholde sådanne skadelige stoffer. Nylonlærredet er naturligvis nemt at fjerne ved at løsne de indvendige velcrobånd, der fastgør det til stellet, og kan maskinvaskes ved 30°C.
Lynlåsene er hentet fra det, der i vores øjne er mærket nummer et for kvalitet, det japanske firma YKK. YKK-lynlåsene, vi bruger på hver Soft Kennel, kan ses med det samme for den lethed, de glider med, deres generøse bredde og tykkelse og YKK-logoet præget på den robuste lynlåstrækker.
Både for- og sidedøre har hver en lynlås for at forhindre din hund i at åbne lynlåsen indefra.
Til døre og vinduer bruger vi et af de bedste mesh-stoffer, der findes i øjeblikket, som er lavet af en tætvævet forstærket nylon. Dette modstår lejlighedsvis ridser langt bedre end billigere gummimaterialer, der findes i mere økonomiske kæledyrshjem.
Hver Soft Kennel er udstyret med nylonstropper på toppen og nylonstropper forneden, for at fastgøre Soft Kennel enten på bagsædet af et køretøj eller i bagagerummet / bagagerummet med bungee-stropper (medfølger ikke) via køretøjernes tøjring point fundet i hver støvle / bagagerum.
Bagruden, sidedøren og modsatte siderude har et ekstra rullegardin, som kan bruges til at give ekstra komfort (for eksempel ved hundeudstillinger, for at lukke omverdenen ude). Vi har med vilje udeladt et rullegardin på hoveddøren, så der til enhver tid er sikret tilstrækkelig luftcirkulation. Skulle du dog ønske at skjule hoveddøren i korte perioder, gør velcrolapperne øverst på døren dig i stand til at fastgøre et separat stykke stof.
Hver MAELSON Soft Kennel har som standard en inderpude, for ekstra komfort. Vi monterer også en kvalitets YKK lynlås på inderpuden, for at tillade fjernelse af den ydre liner, hvis denne skulle kræve vask. Foret kan maskinvaskes ved 30°C.
Soft Kennel 52 & 62 størrelserne har desuden bærehåndtag for at gøre det nemmere at transportere din hund eller kat indenfor uden at skulle folde kennelen ned.
Sidst men ikke mindst er vi stolte af at tilbyde reservedele til hver størrelse og farve Soft Kennel. Stålrammen, det ydre betræk, den indvendige pude, plastikskydeforbindelserne og spænderne er alle tilgængelige som reservedele, hvis du nogensinde skulle få brug for at udskifte disse.
Så for at rekapitulere, når du sammenligner en MAELSON Soft Kennel med et lignende produkt, skal du sørge for at kontrollere følgende kernepunkter:

1. Hvor stærk og holdbar er den indvendige ramme?
2. Hvor nemme er lynlåsene at betjene til hverdagsbrug, og hvordan føles de kvalitetsmæssigt?
3. Hvor robuste er netdørene og vinduerne?
4. Sidst, men ikke mindst, sørg for, at du, når du åbner en alternativ kennel, ikke bliver mødt af en stærk snert af kemisk duft indefra, da de langsigtede sundhedsmæssige konsekvenser af at have et kemisk imprægneret produkt burde lyde som en alarm til enhver hundeejer.

Mælson meddelelse:
Vær opmærksom på, at selvom vi sætter en stor ære og omhu i at vælge materialer af høj kvalitet, forbliver Soft Kennel en stofkennel.
Soft Kennel er under ingen omstændigheder beregnet til at fungere som et sted for tvungen indeslutning for din hund. Desuden, hvis du har en aggressiv eller endnu ikke kenneltrænet hund, hvis en uregerlig hund ønsker at komme ud af Soft Kennel, vil dens skarpe kløer og tænder til sidst arbejde sig ud af selv det hårdeste nylonstof. Vi råder dig derfor til at tilvænde og træne din hund på forhånd. Tak skal du have.

 

  • Foldbar kennel med hårdfør indvendig stålkonstruktion
  • Tre åbninger, forfra, på toppen og fra siden, for nem adgang
  • Extra stærk, tæt syet tekstil på alle åbninger
  • Rul ned gardiner på siden og bagsiden
  • Sikkerhedsstropper til at hjælpe med fastgørelse i bilen
  • Vandtæt bund holder fugt ude ved brug udendørs
  • Premium kvalitets lynlåse med komplet sikkerhedslås
  • Forstærket kanter til beskyttelse af møbler og bilinteriør
  • Vaskbar indvendig madras til ekstra komfort
  • Udskiftelig tekstil dækken og indvendig madras, tilgængelig som tilbehør

 

Størrelser:

52 x 33 x 33 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 31 cm.

62 x 41 x 41 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 39 cm.

72 x 51 x 51 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 49 cm.

82 x 59 x 59 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 57 cm.

92 x 64 x 64 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 62 cm.

105 x 72 x 81 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 79 cm.

120 x 77 x 86 cm. - Anbefales til hunde med skulderhøjde
op til 84 cm.

OBS: Mange af billederne er taget af en anden farve. Blot for at fremvise de forskellige funktioner.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?