Kw Smart Hunde Tandbørstesæt Til Finger

Mærke: Kw

SKU: KW3142

45,00DKK

ekskl. levering

Sættes på pegefingeren og gør det nemt at børste tænder på hunden.

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

KW Smart finger tandbørste sæt

 

Sættes på pegefingeren og gør det nemt at børste tænder på hunden.

 Specielt udviklet til at forebygge tandkødsproblemer og paradentose. KW Smart Fingertand- og massage børster er nemme at anvende. Tandbørsten fjerner plak og urenheder. Massagebørsten er fantastisk til at massere tandkødet. Sammen skaber de en god hygiejne i munden og minimerer risikoen for følgesygdomme ved dårlig mundhygiejne. Rigtig mange hunde over 4 år har sygdomme i tænder og mundhule. For at forbygge disse lidelser er det en god ide at børste tænder på sin hund dagligt. Det nemmeste er at vænne hunden til tandbørstning fra hvalp, men voksne hunde kan også sagtens lære det.  

 

Vejledning:

Start med korte sekvenser, fra 5 sek. op til efterhånden 2 min. Start ganske forsigtigt med kindtænderne i overmunden på den side der vender ud mod kinden. Børst i små cirkelbevægelser. Udvid efterhånden børstningen til de andre tænder. Efter tilvænning kan indersiden også børstes. Det er vigtigt at børste området mellem tænder og tandkød, da det er her der dannes lommer, hvor bakterier kan udvikles og forårsage eller forværre paradentose.

Særligt i tilvænningsfasen er det vigtigt at gøre det sjovt og behageligt for hunden at få børstet sine tænder, med masser af ros og godbidder.  For bedste resultat brug hunde tandpasta

 

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?