Lily's Kitchen Senior Hundegodbidder - Med Kalkun & Hvid Fisk - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH570007

35,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Senior Hundegodbidder - Med Kalkun & Hvid Fisk

Til den mere raffinerede bashøjttaler, en skræddersyet blanding af frisklavet kalkun og hvid fisk, hørfrø og vores fælles plejeblanding udviklet med kæledyrsernæringseksperter.
Perfekt til hunde, der går på pension for at sætte poterne op, eller den mere modne hund, der stadig er en hvalp i hjertet. Støtte leddene, der har kørt et par omgange rundt i parken, er disse den perfekte bidsize godbid.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 8 år. Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Til ældre hunde
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: 54 % frisklavet kalkun, 20 % frisklavet hvid fisk, vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie), ærteprotein, hørfrø 4 %, destilleret eddike, fælles plejeblanding (fiskeolie 0,1 %, glucosamin 0,013 %, 0,006 % mineraler chondroit, 0,006 mineraler). ). Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol ekstrakter fra vegetabilsk olie).

Kalorier:
403 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 34%
Råfedt og olier: 20 %
Råfibre: 3 %
Råaske: 5 %
Fugt: 25%

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?