Lily's Kitchen Hundegodbidder Simply Glorious - Med Kylling Jerky - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH500010

36,25DKK

ekskl. levering

På lager - Levering 1-2 hverdage

Lily's Kitchen Hundegodbidder Simply Glorious - Med Kylling Jerky

Velsmagende, møre, gyldne godbidder spækket med ordentligt kød - din hund vil virkelig tro, at de har ramt den rykkede jackpot, når du åbner disse!

Lavet med frisklavet kylling og skånsomt ovnbagt til en dejlig, sej, fleksibel konsistens, vores jerky er fuld af værdifuldt protein og er en simpelthen lækker, naturlig godbid. Perfekt til træning, mellem måltiderne eller... bare fordi. Disse fristende godbidder er lavet efter en kornfri opskrift, med naturlige ingredienser og uden tilsat ubehagelige ting - så din pelsede familie kan nyde dem hver dag.

Mix og match vores tasker i lommestørrelse for at finde din hunds perfekte godbidder.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 4 måneder. Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: Frisktilberedt kylling (80%), ærteprotein, vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie). Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol-ekstrakter fra vegetabilske olier).

Kalorier:
399 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 39%
Råfedt og olier: 20 %
Råfibre: 1,5 %
Råaske: 3 %
Fugt: 17%

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?