Lily's Kitchen Hundegodbidder The Best Ever Beef - Mini Burgers - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH520010

35,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Hundegodbidder The Best Ever Beef - Mini Burgers

Gør dig klar til at se din hund lave deres særlige glade dans – disse miniburgere er spækket med ordentligt kød og smager helt sensationelt. Hurra!

Lavet med frisklavet oksekød, med en portion chiafrø (som indeholder omega 3, kendt for at være godt for hud- og pelssundhed) og grønkål (rig på sunde antioxidanter) for en simpelthen lækker, naturlig godbid. Perfekt til træning, mellem måltiderne eller... bare fordi. Disse fristende godbidder er lavet efter en kornfri opskrift, med naturlige ingredienser og uden tilsat ubehagelige ting - så din pelsede familie kan nyde dem hver dag. Mix og match vores tasker i lommestørrelse for at finde din hunds perfekte godbidder.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 4 måneder. Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: Frisk tilberedt oksekød 80%, vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie), ærteprotein, destilleret hvid eddike, chia (2%), grønkål (0,1%). Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol-ekstrakter fra vegetabilske olier).

Kalorier:
383 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 43%
Råfedt og olier: 18 %
Råfibre: 2,5 %
Råaske: 3 %
Fugt: 17%

Andre købte også

JR Farm Kat Catnip Kugler

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?