Lily's Kitchen Hundegodbidder The Mighty Ande Mini Jerky - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH540010

35,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Hundegodbidder The Mighty Ande Mini Jerky

Mægtig i smagen og spækket med læbe-slikkende lækkert, ordentligt kød, vil din hund være over the moon med vores mini jerky!

Lavet med frisklavet and og skånsomt ovnbagt for en dejlig, sej, fleksibel konsistens, denne mini jerky er fuld af værdifuldt protein og er en simpelthen lækker, naturlig godbid. Perfekt til træning, mellem måltiderne eller... bare fordi. Disse fristende godbidder er lavet efter en kornfri opskrift, med naturlige ingredienser og uden tilsat ubehagelige ting - så din pelsede familie kan nyde dem hver dag. Mix og match vores tasker i lommestørrelse for at finde din hunds perfekte godbidder.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 4 måneder. Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: Frisk tilberedt and (80%), ærteprotein, vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie), destilleret hvid eddike. Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol-ekstrakter fra vegetabilske olier).

Kalorier:
411 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 33%
Råfedt og olier: 24 %
Råfibre: 1 %
Råaske: 5,5 %
Fugt: 17%

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?