Lily's Kitchen Hundegodbidder Chomp Away - Med Kylling Bider - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH510010

35,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Hundegodbidder Chomp Away - Med Kylling Bider

Disse geniale små bidder er sprængfyldt med læskende ordentligt kød, der får hunde til at hoppe af glæde!

Lavet med frisklavet kylling har vi tilføjet et drys quinoa (et energi- og proteinrigt frø) og et blidt strejf af ingefær (kendt for at hjælpe fordøjelsen) for en simpel lækker, naturlig godbid. Perfekt til træning, mellem måltiderne eller... bare fordi. Disse fristende godbidder er lavet efter en kornfri opskrift, med naturlige ingredienser og uden tilsat ubehagelige ting - så din pelsede familie kan nyde dem hver dag. Mix og match vores tasker i lommestørrelse for at finde din hunds perfekte godbidder.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 4 måneder. Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: Frisktilberedt kylling (80%), vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie), ærteprotein, quinoa (2%), malet ingefær (0,5%). Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol-ekstrakter fra vegetabilske olier).

Kalorier:
404 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 36%
Råfedt og olier: 20 %
Råfibre: 1 %
Råaske: 2,5 %
Fugt: 17%

Andre købte også

JR Farm Kat Catnip Kugler

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?