Lily's Kitchen Hunde Pølser - Med And & Vildt - 70g - Kornfrit

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH530010

35,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Lily's Kitchen Hunde Pølser - Med And & Vildt

En super pose med saftige små pølser spækket med uimodståeligt, ordentligt kød for at få din hund til at føle sig på toppen af verden!

Lavet med frisklavet and og vildt og lufttørret for en tilfredsstillende sej konsistens, er disse dejlige pølser i snackstørrelse fulde af værdifuldt protein til en simpelthen lækker, naturlig godbid. Perfekt til træning, mellem måltiderne eller... bare fordi. Disse fristende godbidder er lavet efter en kornfri opskrift, med naturlige ingredienser og uden tilsat ubehagelige ting - så din pelsede familie kan nyde dem hver dag. Mix og match vores tasker i lommestørrelse for at finde din hunds perfekte godbidder.

Fodringsvejledning: Disse godbidder er velegnede til hunde fra 4 måneder. Op til 2 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål frisk vand til rådighed. Vi kan godt lide at holde vores firbenede venner i form og sunde, så det er bedst ikke at give dem for mange godbidder. Hold altid opsyn med din hund, når den spiser en godbid. (Ophidsede hunde kan nogle gange glemme at tygge!)

  • Velsmagende
  • Kornfrit
  • Fra England

 

Indhold: 70g.

Sammensætning: Frisk tilberedt and (70%), ærteprotein, vegetabilsk glycerin (afledt af rapsolie), frisklavet vildtkød (4%). Teknologiske tilsætningsstoffer: Antioxidanter (Tocopherol-ekstrakter fra vegetabilske olier).

Kalorier:
412 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 32%
Råfedt og olier: 25 %
Råfibre: 2 %
Råaske: 4 %
Fugt: 17%

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?