Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter - Flere Størrelser
Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter
Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter køb her
Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter - Flere Størrelser
Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter
Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter køb her

Frontline Hunde Pour-On Vet - Mod Lopper, Lus og Flåter - Flere Størrelser

SKU: H475970-2

225,00DKK

ekskl. levering

Sælges kun til personer som er minimum 15 år.

Få besked når varen kommer på lager

Frontline Hunde Pour-On Vet

Med Frontline Pour-On slipper du nemt og hurtigt af med kryb og kravl på din hund. Frontline Pour-On indeholder det aktive stof fopronil, som dræber flåter, lopper og lus via centralnervesystemet.

Sådan virker det: Fipronil påvirker nervesystemet hos alle insekter og og mider med exoskelet (insektets og midens skal). Derfor er der kun brug for ét middel til at dræbe både flåter, lopper og lus. Fipronil optages af hudens talgkirtler og frigives derefter kontinuerligt efter behandlingen.
Flåten optager fipronil passivt, når den sidder i dyrets pels. Når flåten har optaget en tilstrækkelig høj dosis af fipronil, dør den, som regel inden for 48 timer efter kontakt med stoffet. Efter behandling er hunde beskyttet mod flåter i op til 5 uger og katte i op til 4 uger.
Loppen optager fipronil på samme måde som flåten, men dør allerede inden for 24 timer efter kontakt med stoffet. Efter behandling er hunde beskyttet mod voksne lopper i op til 8 uger og katte i op til 5 uger.

Behandling:

Det bliver ikke lettere at behandle en hund, du skal blot gøre som beskrevet eller se videoen i bunden.

 • Knæk spidsen af pipetten
 • Lav et spot i hundens nakke, hvor du skillerhårene ad, så huden bliver synlig
 • Pres pipettens indhold ud på hundens nakke hud. (Husk at brug hele indholdet)
 • På større hunde anbefales det at fordele indholdet i nakken og længere nede af ryggen
 • Ved tvivl følg vejledningen i æsken.

 

Indhold og størrelse:

Small op til 10 kg, indeholder 6 x 0,67 ml

Medium 10-20 kg, indeholder 6 x 1,34 ml

Large 20-40 kg, indeholder 6x 2,68 ml

 

 • OBS!:

 • Dette er et lægemiddel, som kræver at du er min. 15 år gammel for at købe dette produkt.

 • Opbevares utilgængeligt for børn

 • Undgå kontakt med din hud, øjne og mund

 • Kun til brug på hunde

 • Aldrig put i hundens mund eller øjne

 • Opbevar altid pipetterne i den originale pakning

 • Opbevares aldrig direkte i sol lys og under 25 grader

 • Læs altid indlægessedlen inden brug

INDIKATION: Forbyggelse og behandling af loppe-, luse- og flåtangreb hos hunde. Præparatet kan indgå i behandling af allergisk eksem forårsaget af loppeangreb.

KONTRAINDIKATIONER: Frontline Pour-on ikke anvendes til hunde  under 8 uger. Bør ikke anvendes til syge eller afkræftede dyr. BØR IKKE ANVENDES TIL KANINER, DA BIVRIKNINGER ENDDA MED DØDELIG UDGANG KAN FOREKOMME. Præparatet må ikke anvendes sammen med andre midler til loppe- eller flåtangreb.

BIVIRKNINGER: Hvis dyret kommer til at slikke på påføringsstedet, kan savlen forekomme kortvarigt, primært forårsaget af det anvendte opløsningsmiddel. Blandt de yderst sjældne bivirkninger ved Frontline Pour-on Vet, der er iagttaget efter brug er: Forbigående hudreaktioner (hudmisfarvning, lokalt hårtab, kløe og hudrødmen) samt generel kløe eller hårtab. Undtagelsesvis er savlen, forbigående nervøse symptomer, opkastning og symptomer fra luftvejene observeret. Risikoen for at observere bivirkniger kan stige ved overdosering. Derfor skal dyr altid behandles med den korrekte pipettestørrelse i henhold til deres legemsvægt.

DRÆGTIGHED OG DIEGIVNING: Frontline Pour-on Vet kan anvendes under drægtighed og diegivning.

ANVENDELSESMÅDE: Udvortes brug på huden. Pipetten dryppes på ryggen mellem skulderbladene. Se anvisningen på pakningen.

DOSERING HUND: 1 pipette pr. behandling, men se brugsvejledning på pakken. Hos hund giver en enkelt behandling med Frontline Pour-on Vet beskyttelse mod lopper i op til 2 måneder og mod flåter i op til 4 uger. Mindste behandlingsinterval er 4 uger, da der ikke foreligger sikkerhedsundersøgelser.

Forsigtihedsregler: Badning med vand inden for 2 dage samt hyppigere end en gang om ugen efter behandling bør undgås. Ved at gentage shampoobad af katten eller ilderen nedsættes virkningsvarigheden på frontline. Der foreligger ingen data omkring mulighed for toksicitet af præparatet hos killinger yngre end 8 uger, der er i kontakt med behandlende moderdyr. Undgå at katten eller ilderen slikker på behandlingsstedet og at de ikke slikker hindanden efter behandlingen. Lige som man bør omgå behandlede katte og ildere med forsigtighed, indtil behandlignstedet er helt tørt. Tilhæftning af enkelte flåter kan forekomme. Undgå at få produktet i kontakt med mund og øjne. Vask dine hænder efter brug. Præparatet kan forårsage irritation af slimhinder, hud og øjne. Både dyr og mennesker med en kendt overfølsomhed over for insekticider eller alkohol nør undgå kontakt med produktet.

Indehaver af markedsføringstilladelsen i Danmark: Merial Norden A/S.

OBS: Husk at læs indlægssedlen på produktet. Og vær opmærksom på, at vi grundet den gældende lovgivning fra lægemiddelstyrrelsen omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur. Dette gælder også selv om pakken er intakt.

Du kan læs mere omkring den gældende lovgivning på www.laegemiddelstyrelsen.dk 

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?