Exo Terra Tropical Forest Floor - 8,8l

Exo Terra Tropical Forest Floor - 8,8l

Mærke: ExoTerra

SKU: HPT3144

99,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

Exo Terra Tropical Forest Floor

Exo Terra Tropical Forest Floor er et flerlagsunderlag, der giver dig mulighed for at genskabe skovbunden som den findes i naturlige tropiske skove. Skovbunden er et af de mest karakteristiske træk ved det tropiske skovøkosystem. Det består normalt af to store lag;

Det øverste lag består hovedsageligt af moser og lav
Grundlaget består af rig organisk stof - normalt nedbrudt blade og træ
Det øverste lag består af soltørret naturligt grønt mos fra en bæredygtig ressource. Med dette dekorative toplag kan du faktisk skabe det bløde gulvbelægning, der findes i naturlige tropiske skove. Den soltørrede grønne mos giver et blødt lag til, at dyr kan grave og dække deres hemmelige skjulested. De fleste krybdyr og padder foder skovbunden på jagt efter mad og vand.

Det øverste lag dækker selve underlaget for at lette dets fugtbevarelse og forhindre jorden i at tørre ud. Det bionedbrydelige mos er absolut fri for kemikalier og kan trygt komposteres i din have.

Grundlaget består af rigt organisk materiale fra bæredygtigt malet kokosnødskalfibre. Det er et 100% naturligt, økologisk og bionedbrydeligt substrat med store hygroskopiske egenskaber. Dette grundlag er et ideelt underlag til at skabe naturlige plantede terrariumopsætninger til fugtighedselskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr. Dens væskeophobning, naturlige rodhormoner og svampedræbende egenskaber fremmer plantevækst i dit terrarium.

Den unikke kokosmuld, der bruges til Exo Terra Tropical Forest Floor, består af en blanding af korte fibre og korn-tørvkornstørrelser, der spænder fra grove granulater til fine klumper, hvilket resulterer i forbedret jorddræning og sund planteluftning.

Det øverste lag af soltørret naturligt grønt mos holder bundlaget let fugtigt, hvilket letter vedligeholdelse ved at fungere som et naturligt økosystem, hvor gavnlige organismer vil nedbryde affaldsprodukter og dermed reducere lugt.

Exo Terra Tropical Forest Floor er varmebehandlet for at reducere bakteriekontaminering.

 

  • 100% naturlig
  • Flerlagsunderlag
  • Ligner naturlig skovbund
  • Holder underlaget blødt og fugtigt
  • Tilbyder dine dyr et sted at gemme sig
  • Næringsubstat til levende planter
  • Ideel til naturlige terrarium miljøer
  • Lugtabsorberende og varmebehandlet
  • Bestær af bæredygtige materialer
  • Kan komposteres sikkert

 

Indhold: 2,2 liter Grøn mos og 6,6 liter kokusnødde fibre

Brugsanvisning: Spred et 5-10 cm tykt jordlag på terrariumgulvet. Fugt underlaget efter behov for at opnå det krævede fugtighedsniveau. Opsæt dit terrarium med dine dekorative genstande. Dæk derefter bunden med det øverste lag af de dekorative ardisia-blade. Brug et Exo Terra hygrometer til at kontrollere fugtighedsniveauet. For at øge luftfugtigheden i velventilerede terrarier eller i terrarier, hvor der kræves meget høj luftfugtighed, skal der installeres en Exo Terra substratvarmer under terrariet. Fjern stærkt snavset underlag selektivt dagligt. Udskift substratet helt efter behov.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?