Exo Terra Coco Husk - 7liter

Exo Terra Coco Husk - 7liter

Mærke: ExoTerra

SKU: HPT2775

30,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Exo Terra Coco Husk

Exo Terra Coco Husk er et 100% naturligt, biologisk nedbrydeligt terrarium-strøelse lavet af bæredygtig, formalet kokosnøddeskallfiber dyrket på plantager i tropisk Asien. De unikke hygroskopiske egenskaber ved dette økologiske substrat regulerer terrariets fugtighed på en naturlig måde og er helt sikkert for frøer, salamandere og andre gravende eller gravende dyr. Tilstrækkelige luftfugtighedsniveauer hjælper med at kaste og hjælper med at forhindre luftvejsinfektioner.

Exo Terra Coco Husk er et ideelt sengetøj til terrariumopsætninger til fugtighedselskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr. Dens vandretentionskapacitet, øget dræning af jorden og forbedret beluftning fremmer dyrkning af sunde affaldsreducerende organismer, der holder dit terrarium frisk og ren. Exo Terra Coco Husk vaskes tredobbelt i maskinen for at fjerne eventuelt resterende saltindhold, derefter maskintørret og varmebehandlet for at reducere bakteriekontaminering.

Exo Terra Coco Husk kan blandes med Exo Terra Plantation Soil for at skabe et substrat med øget luftfyldt porøsitet til specifikke tropiske planter som orkideer, bromelia osv ... Exo Terra Coco Husk er absolut giftfri, fri for kemikalier & pesticider og kan komposteres sikkert i din have.

 

  • 100% naturlig
  • Ideel til tropiske terrariumopsætninger
  • Kontrollerer luftfugtighedsniveauer naturligt
  • Meget modstandsdygtig over for skimmelsvamp og forfald
  • Fremmer dyrkning af sunde affaldsreducerende organismer
  • Lavet af en bæredygtig ressource
  • Coco Husk formales, sigtes, tredobles, maskintørres og varmebehandles

Indhold: 7 liter.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?