Exo Terra Canopy Grotte Til Ophæng

Exo Terra Canopy Grotte Til Ophæng

SKU: PT2870

165,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Exo Terra Canopy  Grotte

Exo Terra Canopy Cave giver et levested i flere niveauer for trælevende krybdyr og padder, som ofte er tilbageholdende med at bruge jordnære huler til at skjule eller rede.

Et ordentligt skjulested er et væsentligt træk ved et naturligt terrarium. Uden et sikkert sted at gemme sig og sove, vil krybdyr og padder let udvikle stress, som vil påvirke deres aktivitet og appetit. Stressede krybdyr kan trække sig tilbage til dette høje og sikre skjulested og genvinde deres styrke.

Når den er fyldt med Exo Terra's Forest Moss, er Canopy Cave meget velegnet som et fugtigt rede gemmested for trælevende krybdyr og padder til at deponere deres æg. Et praktisk clips-system giver dig mulighed for at fjerne skindet og tjekke dit kæledyr eller dets æg uden at gå på kompromis med dets redeadfærd.

En statisk klæbe er inkluderet for at dække spionhullet og mørke det indre af hulen for at give dit krybdyr privatliv og forhindre stress. Spionhullet giver dig mulighed for at tjekke dine dyr eller deres æg uden at forstyrre dem ved blot at løsne den øverste 1/3 af den statiske klamring, tage et kig og derefter gendanne den til sin oprindelige position.

  • Træleboplads
  • Perfekt til trælevende krybdyr og padder
  • Spionhul, der kan lukkes
  • Giver et fugtigt mikroklima til at skjule, kaste og lægge æg
  • Praktisk, selvklæbende clips-system

 

Størrelse: 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?