Rabat 14%

Exo Terra Naturtro Kokosnødde Rede & Æglæggende Skjul - Ø11.5x9.5cm

Mærke: ExoTerra

SKU: PT2876

112,50DKK 131,25DKK

ekskl. levering

På lager - Levering 1-2 hverdage

Exo Terra Naturtro Kokosnødde Rede & Æglæggende Skjul

Exo Terra® Coconut Cave er det perfekte rede- og æglæggende skjul til dine pilgiftsfrøer og forskellige andre padder, krybdyr og hvirvelløse dyr. Dens realistiske udseende efterligner et naturligt skjulested for krybdyr og padder og vil tilføje et tropisk præg til din terrariumopsætning. I et konstant fugtigt miljø vil dens uregelmæssige overflade langsomt begynde at gro med mos, hvilket tilføjer hulens naturlige udseende. Pilgiftfrøer er let skræmte skabninger, der gemmer sig ret hurtigt, ved den mindste forstyrrelse af deres omgivelser. Mærkeligt nok vil pilgiftsfrøer dukke op i det fri meget mere, hvis de forsynes med rigelige sikre gemmesteder, som vil få dem til at føle sig trygge og sikre ved at vide, at deres komfortzone er inden for umiddelbar rækkevidde.

Et ordentligt skjulested er et væsentligt træk ved et naturligt terrarium. Uden et sikkert sted at gemme sig og sove vil krybdyr og padder let udvikle stress, der vil påvirke deres aktivitet og appetit. I naturen bruger dartfrøer alle slags tilflugtssteder til at skjule eller lægge deres æg; blade, nøddebælg, kokosnøddehalvdele, hul bambus, rådnende træstammer osv. I modsætning til disse naturlige gemmesteder eller æglægningssteder, såsom nøddebælg og kokosnøddehalvdele, vil kokosnøddehulen ikke forringes eller rådne og kan bruges i mange år . Exo Terra® Coconut Cave har de perfekte dimensioner til de fleste pilgiftsfrøer, og på grund af den glatte overflade af bundfadet vil dartfrøer let acceptere kokosnødhulen som et yngle- og æglægningssted. Ved at placere kokosnødhulen en smule på skrå, vil vandet falde til den ene side af bundfadet, hvilket er et krav for, at forskellige dartfrøarter kan deponere deres æg. Derudover giver den glatte overflade af bundfadet mulighed for en nem udtrækning af æggene og for en grundig rengøring efterfølgende. Da Coconut-toppen let kan fjernes uden at forstyrre æggene, er det desuden ideelt at overvåge æggene.
Når det bruges som et gemmested for krybdyr, tilsæt Exo Terra's Forest Moss for at skabe et let fugtigt mikroklima, ideelt for krybdyr til at opsuge fugt via deres hud samt til at deponere deres æg.

  • Tilføjer et tropisk præg til dit terrarium
  • Giver en ideel æglægningskomfortzone til pilgiftsfrøer
  • Tillader nem overvågning eller ekstraktion af æg
  • Ideel til at skabe et fugtigt mikroklima til at skjule, kaste og lægge æg
  • Glat ikke-porøs overflade vil ikke absorbere skadelige bakterier
  • Fremstillet af fødevaregodkendt harpiks

 

Størrelse: Ø11,5 x 9,5 cm.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?