Bozita Katte Vådfoder - Med Kyllinglever Bidder i Gele- 370g - Tetra

Bozita Katte Vådfoder - Med Kyllinglever Bidder i Gele- 370g - Tetra

Mærke: Bozita

SKU: 797.1210

13,00DKK

ekskl. levering

Kvalitets vådfoder fra Bozita, helt uden tilsætningsstoffer, korn mm.

Få besked når varen kommer på lager

Bozita Katte Vådfoder - Med Kyllinglever Bidder i Gele

Bozita vådfoderet til katte stykker i gelé er en våd mad specielt velegnet til katte. Foderet har et højt kødindhold, hvilket giver en høj fordøjelighed og et naturligt afbalanceret vitamin- og mineralindhold. Indeholder en meget høj andel frisk svensk kylling, der er let at fordøje og giver høj smag. Den våde mad har et naturligt lavt fedtindhold og er derfor fremragende selv til overvægtige og lavaktive katte. Det indeholder også carnitin, en aminosyre, der transporterer fedtsyrer ind i cellerne, forbedrer stofskiftet og øger stofskiftet. Maden er naturligt rig på selen og taurin og indeholder også MacroGard®, en naturlig ß-glucan, der styrker kattens eget immunsystem.

Bozita er et kvalitets vådfoder til katte fra Sverige, de gode naturlige råvare som Bozita bruger stammer fra det Svenske landbrug. Bozita er et mærke som i generationer har produceret kvalitets foder, faktisk siden 1903. Vådfoderet fra Bozita indeholder ingen unødige eller kunstige tilsætningsstoffer, Bozita satser nemlig på 100% naturligt, høj kvalitet og en god smag. Samtidig er hele produktionen under strenge kontroller, dette skal sikre du ved din kat får et foder i den højeste kvalitet.

Hele opskriften på vådfoderet fra Bozita fokusere i høj grad på kvalitet og kød og råvarer af den højeste kvalitet, samtidig finder du ingen korn, soya eller sukker i Bozita. Er din kat sensitiv kan du sagtens fodre med Bozita, da foderet fx. er glutenfrit, ikke indeholder en masse billige fyldestoffer mm. Foderet indeholder MarcGard, som er et naturligt kulhydrat i gær, som hjælper med at styrke din kats immunforsvar, samtidig får din kat de mineraler og vitaminer den skal i foderet.

  • Naturlige råvare
  • Svensk kvalitet
  • Ingen GMO
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Uden farvestoffer
  • Kornfrit
  • Miljøvenlig emballage
  • Egnet som både fuldfoder eller tilskudsfoder

Indhold: 370g.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?