Lily's Kitchen Hunde Vådfoder Senior Recipe - Med Kalkun - 400g - Kornfri

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LH230040

39,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Hunde Vådfoder Senior Recipe  - Med Kalkun

En håndlavet, kornfri opskrift specielt formuleret til seniorhunde, lavet med frisk kalkun, frugt og grønt og et væld af botaniske urter.
Hos Lily's Kitchen mener vi, at kæledyr fortjener at spise ordentligt foder, der er fyldt med nærende ingredienser, hvilket er endnu vigtigere for hunde i deres gyldne år.

Det er derfor, vi arbejder tæt sammen med dyrlæger og ernæringseksperter for at skabe exceptionelle opskrifter, alle givet godkendelsespoten af ​​vores kloge og vidunderlige Border Terrier, Lily.

Denne specielle senioropskrift er ernæringsmæssigt komplet, kornfri og lavet med en håndlavet blanding af unikke ingredienser for at hjælpe med at holde foråret i trit med alle vores seniorhunde. Vi tilføjer Green Lipped Mussel (som er forbundet med ledpleje), EPA og DHA fra tang (som er kendt for at hjælpe med normal hjernefunktion) og naturlige præbiotika (som er kendt for at hjælpe med fordøjelsen).

Vi laver denne opskrift med frisk, sundt kød, sund frugt og grøntsager samt vores signaturblanding af botaniske urter for at producere et lækkert, fordøjeligt foder til hunde.

  • Lavet med ordentligt kød og fisk
  • Naturlige ingredienser
  • Opskrifter uden korn
  • Ingen tilsat sukker
  • Komplet og afbalanceret opskrift
  • Fra England

 

Indhold: 400g

Sammensætning:

Frisk Tyrkiet (60%); Tranebær (4%); Pastinak (3 %)

Gulerødder, sukkerærter, vitaminer og chelaterede mineraler, lakseolie (0,1 %), blåmusling (0,1 %), tang, præbiotika FOS & MOS (0,2 %)

Urter og planteekstrakter: Guldstang, brændenælde, anis, selleri, hyben, morgenfrue kronblade, kløve, tang, lucerne, marietidsel, mælkebøtte rod, burre rod

Kalorier: 88 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein 10,4 %
Råfedt og olier 5,1 %
Råaske 2,4 %
Råfiber 0,8 %
Fugt 80%
Omega 3 0,1 %

Vitaminer (pr. kg):
Vitamin D3 200 IE, Vitamin E 20 mg

Tilsætningsstoffer (pr. kg):
Johannesbrødkernemel 1 g

Sporstoffer (pr. kg):
Zinkchelat af aminosyrehydrat 15 mg, kobber (II) Chelat af aminosyrehydrat 1 mg, manganchelat af aminosyrehydrat 1,4 mg, jod som calciumjodat 0,75 mg.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?