Se det store udvalg af pakke- og julekalendere til hunde

Se det store udvalg af pakke- og julekalendere til hunde

20-10-2021

Der er mulighed for at forkæle din hund lidt ekstra i december måned. Du kan give lidt ekstra kærlighed og julestemning til dit kæledyr med pakke- og julekalendere til hunde. Med et stort udvalg, er der en mulighed for at finde den julekalender der vil være givende for din hund i den søde tid. Sammensæt din egen pakkekalender eller køb en af de færdige og håndplukkede julekalendere der er til for at give din hund lidt ekstra godt. Det kan være alt fra legetøj til godbidder, som du vælger, skal være i din personlige julekalender til din kære hund eller hunde.

Forsød juletiden med godbidder til din hund

Langt de fleste hunde vil sætte pris på en god godbid. Du kan købe julekalendere der indeholder en pakke med godbidder der kan åbnes og tildeles fra den 1. til den 24. december. Hvorfor skal der være forskel fra alle børnene og din hund? Hunden er lige så stor en del af familien som alle de andre og med en julekalender med søde og lækre godbidder, sikrer du at der ikke er forskel og viser din hund at den også har fortjent at blive forkælet lidt ekstra i juledagene.

Lav din egen personlige julekalender til hunden

Er du overbevist om, at der er specifikke ting som din hund vil sætte lidt ekstra pris på? Så kan du sammensætte din helt egen julekalender til hunden ved at købe små prisværdige stykker legetøj eksempelvis. Der findes mulighed for at sammensætte din helt egen julekalender til både små og store hunde. Ved at finde dine egne gaver til hunden sikrer du, at det er præcis de ting, som din hund vil sætte ekstra stor pris på. Lav en kombination af godbidder og legetøj og vælg selv om det skal være som advent kalender eller en pakkekalender med daglige gaver.

Se alle vores julekalendere til hunde HER

Relaterede produkter

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?