Forkæl dit kæledyr til jul

Her finder du skønne julekalendere med håndplukkede lækkerier og legetøj til din hund, adventskalender til katten eller hunden i hjemmet samt et udvalg af forskellige julegaver og julelegetøj til de firbenede. Læs mere herunder, hvis dit kæledyr skal forkæles lidt ekstra i december.

Alle kæledyr fortjener en god jul, derfor har vi sammensat nogle lækre pakkekalendere, adventskalendere og julegaver til hunde, katte, hamstere, marsvin, kaniner mm. Dette skal sikre de får en perfekt jul. Alle gaverne er omhyggeligt pakket ind, så de er klar til at blive lagt under juletræet.

Rabat 70%
Julekugle Border Collie
Julekugle Chihuahua
Julekugle Gravhund Rød
Julekugle Mops
Julekugle Puddel Hvid
Julekugle Schæferhund
Rabat 70%
Julekugle Shih Tzu

Juleforkælelse til de firbenede

Vores kæledyr er de vigtigste ikke-menneskelige ledsagere i livet for mange af os. De er der altid, når der er brug for det og beder om så lidt i bytte. Rigtig mange af os opbygger et dybt og kærligt forhold til de dyr vi deler hverdagen med og derfor vil vi ofte gerne forkæle dem lidt ekstra, når lejligheden byder sig. Hvilken lejlighed passer bedre end julen, hjerternes tid?

Hos Dyreverdenen.dk elsker vi vores egne kæledyr og tilbyder derfor kvalitetsprodukter til andre, der også elsker deres kæledyr og gerne vil forkæle dem med det bedste af det bedste.

 

Pakkekalender specielt udvalgt til din hund

For at vi kan være helt sikre på, at du får gaver din hund eller kat kan bruge, beder vi dig om at svare på et par spørgsmål i forbindelse med din bestilling.

Det gør det nemmere for os at skræddersy de helt rigtige gaver til netop dit kæledyr, ved f.eks. at fortælle os om alder og størrelse bliver din julekalender endnu bedre.

Selve kalenderen kan indeholde alt fra små snacks til legetøj, alt sammen fra de kendte mærker vi fører i shoppen og bliver tilpasset din behårede ven.

 

Skønne adventskalendere til kat og hund

Er en pakke om dagen lige i overkanten for dig, kan vi også lave rigtig fine adventskalendere fyld med lækkerier og sjove sager til både katte og hunde.

Skal din kat forkæles med lækre snacks hver søndag i advent, så sørger vi for at pakke gaverne ind og sende dem afsted til dig, så du er klar til julens komme.

Det samme gælder for hundene. Her kan gaverne også bestå af forskelige former for små, lækre snacks eller legetøj.

Det er den oplagte mulighed for at skabe julehygge og nyde fridagene i december med de firbenede familiemedlemmer.

 

Julegaver og juleboxe

Vi fører udover gaver til pakke- og adventskalenderen også skønne juleboxe til hvalpe og katte. Små, fint dekorerede kasser med lækre snacks og legesager.

Ligesom med kalenderen til hunden, kan vi også her sørge for at finde den helt perfekte gave til din hundeven. Vi vælger det allerbedste fra vores sortiment til din hund, så den ikke bliver snydt i julen. Som med alt andet sørger vi for, at tingene er af højeste kvalitet og i de mærker vi ellers fører i shoppen – hos os finder du kun det bedste til de kære dyr.

 

Skønne legesager

Trænger din hund til nyt legetøj, der matcher højtiden? Måske er den lidt for interesseret i julepynten og trænger til sin egen, så er et af de skønne juledyr med pivelyde helt sikkert noget for jer! De søde snemænd, juletræer og julemænd er både sjove og fine at have liggende i juletiden.

Vi bestræber os på altid at have et lækkert og inspirerende udvalg af både legetøj og snacks til dit kæledyr.

Herudover kan du være sikker på hurtig levering og billig fragt, når du handler hos os. Køber du for mere end 499,- betaler vi endda portoen for dig.

Kig ind og bestil juleforkælelse til dit kæledyr i dag!

Julegave til hund

Hos os kan du helt sikkert finde den perfekte julegave til din hund eller hvalp, ellers kan du vælge vores populære Dyreverdenens Julegave til Hunde, hvor vi sammensætter den perfekte gave til din hund, pakker gaven ind og sætter et til og fra kort på. Nemmere bliver det nok ikke, og du bliver selv lige så overrasket som din hund.

Julegave til kat

Du kan også vælge at forkæle din kat eller killing med en sjov, spændende og attraktiv julegave til kat, hvor du får lækre produkter som din kat, helt sikkert ville elske at lege med. Gaven svinger i produkter, og ville derfor være forskellig fra kunde til kunde, og forsøgt sammensat så unikt til din kat som muligt. Gaven bliver pakket ind, og der kommer et til og fra kort på gaven, vupti og din kat kan blive forkøbet med en julegave.

Julegave til hamstere

Måske din hamster, om det så er en guldhamster eller en dværghamster. Skal forkæles med en dejlig julegave som kan består af legetøj, aktivering eller snacks, faktisk bliver gaven helt unik lige præcis til din hamster, efter vores eksperters bedste evne. Det skal siges vi er eksperter indenfor dværghamstere og hamstere generelt, da vi opdrætter vinterhvide dværghamstere.

Julegave til marsvin

Selv dit elskede marsvin skal forkæles med en julegave til marsvin, en gave dit marsvin ville blive over lykkelig over at få, hvorfor skal man snyde et marsvin, de fortjener også en god jul.

Julegave til kaniner

Din kanin elsker helt sikkert at blive forkælet med noget nyt og spændende, som kan udforskes eller spises, derfor kan du hos os købe en perfekt julegave til din kanin, nøje udvalg af vores eksperter, til at sikre din kanin kan få en god gave.

Pakkekalender & advents gave til hunde & katte

Med udvalgte produkter der blir pakket ind til enten vær advent eller den 1 til 24 december med 4 adventsgaver. Med de lækre pakker modtager din hund eller kat, utrolig lækre produkter hvor du spare en masse penge, grundet den billige pris i forhold til hvad du får. Pakkerne indeholder legetøj eller godbidder, som dine kæledyr ville elske, lige fra killingen til katten eller hvalpen til den gamle hund, i alle størrelser. Juleaften er der altid en ekstra god ting, kun fordi din bedste ven fortjener det bedste i julen.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?