Se det store udvalg af jule- og pakkekalendere til kaniner

Se det store udvalg af jule- og pakkekalendere til kaniner

20-10-2021

Der findes flere muligheder for at forkæle din kanin eller gnaver i den søde juletid. En af løsningerne kunne være at købe en julekalender med 24 lækre godbidder til din kanin. Kaninen er lige så stor en del af familien, så hvorfor ikke sætte lidt ekstra pris på dit kæledyr og forsød hverdagen med lidt ekstra godt i juletiden? Der er flere muligheder for færdigpakkede og håndplukkede julekalendere med en lille ting til din kanin fra den 1. til den 24. december. Du har også mulighed for at lave din helt egen julekalender, med ting eller godbidder som du vælger, skal være med til at forkæle din kanin.

Vælg selv dit budget til kaninen

Du kan vælge en julekalender der på forhånd er håndplukket og sammensat til at give din kanin lidt ekstra julestemning. Du vælger selv hvilket leje budgettet for julekalenderen skal være på og så vil du få leveret 24 små gaver, der allerede er udvalgt og pakket ind, for at din kanin skal have det godt, uden at du skal bruge en masse tid på forberedelserne. Du kan være garanteret godbidder fra gode mærker der er frit for korn. Der kan være legetøj i blandt, som alt sammen er af god kvalitet og som er udvalgt blandt kendte og kvalitetsgodkendte mærker. Fordi at din kanin kun fortjener det bedste.

Pynt op hos kaninen med et spiseligt juletræ

Skal der ikke være lidt ekstra julestemning hos din kanin med lidt hyggespredning i form af julepynt? Køb eventuelt et spiseligt juletræ og spred lidt kærlig julestemning hos din kanin. Det er svært at forestille sig hvad der kunne være et større ønske hos dit kæledyr. Det spiselige juletræ indeholder lækre urter, søde tørrede frugter og knasende julekugler, alt sammen helt frit for korn.

Se udvalget af julekalendere til kaniner HER

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?