Forkæl din kat med en julekalender

Forkæl din kat med en julekalender

20-10-2021

Katten er ofte den helt store kærlighed hos katteejere, og det er ikke fordi, de ikke bliver forkælede – dog tager de jo aldrig skade af lidt ekstra til jul. Og hvilken bedre måde at skrue op for juleglæden og juleforkælelsen end med en julekalender til katte.

Der findes en lang række forskellige modeller af julekalendere til katte, som du kan vælge imellem, hvis du gerne vil lade din kærlighed mærke din kærlighed her til jul. Du kan læse meget mere om de forskellige slags lige her.

En julekalender specielt tilpasset din kat

Der findes ikke to katte, der er ens – derfor skal de heller ikke nødvendigvis alle sammen have den samme julekalender. For at du får fat i lige netop den julekalender, der passer til din kat, så har du mulighed for at svare på nogle enkelte spørgsmål, så julekalenderen næsten bliver skræddersyet til din bedste firbenede ven. Spørgsmålene er simple og handler blot om alder, størrelse og så videre. Ud fra dine svar sammensættes en kalender med både små snacks og legetøj, som du kan forkæle din kat med hver dag i december.

Er en pakke om dagen for meget?

Der er nogen, der mener, at en pakke om dagen er for meget – og det er også en del. Derfor findes der ikke kun julekalendere til katte med 24 gaver. Der findes også adventskalendere, hvor det blot er de 4 søndage i advent, hvor katten forkæles med en godbid eller måske et legetøj. De er selvfølgelig fyldt med lige så gode gaver, der er blot færre af dem.

Hvorvidt du er mest til det ene eller andet, det er helt op til dig – din kat er garanteret til det hele! Og du finder nemt frem til lige netop den model, der passer bedst til dig, din kat og dine ønsker og behov.

Se udvalget af julekalendere til katte HER

Relaterede produkter

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?