GLS returlabel Dyreverdenen

GLS Returlabel

Mærke: Dyreverdenen

SKU: GLS-RETUR

49,00DKK

ekskl. levering

OBS: Denne her returlabel kommer pr. mail. indenfor ca. 2 hverdage. Og skal efterfølgende printes.

GLS er din aftalepart, når du køber returlabelen her

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

GLS Returlabel

Returnering af vare fra Danmark

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

Ved at købe dette produkt, kan du købe en returlabel, det kræver dog printer for at du kan printe denne label til GLS og efterfølgende aflevere din retur pakke i din lokale GLS pakkeshop. Du køber fragten af direkte af os.

Du skal samtidig bemærke at vi manuelt skal lave din returlabel, og der derfor kan gå op til 48 timer inden denne bliver sendt til dig. Og at pakken Max på veje 20kg, til indlevering i en GLS pakkeshop. Ved flere pakker skal du ligeledes købe det antal pakker du skal returnere.

ved køb udenfor Danmark, kontakt os ved returnering, da denne label kun gælder i Danmark og returprisen er højere udenfor Danmark.

Returseddel - Print HER

Returnering af varer

Fortrydelsesret for varer

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@dyreverdenen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Bemærk dog at følgende produkter ikke kan returneres:

  • V-mærkede loppe & flåtmidler, af hensyn til lovgivningen fra lægemiddelstyrelsen

Uafhentede pakker: Bliver pakken sendt retur fra pakkeshoppen, kan vi opkræve de reelle udgifter til returnering, som vi bliver pålagt af fragtfirmaet. Hvis du ønsker at få tilsendt varen på ny, skal du selv betale for ny fragt ved genlevering.

Fortrydelse af en del af varekøbet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering af varen

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os (eller vores leverandør).

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (indsæt Variocage hundebure og 4pets hundebure, som muligvis skal returneres til vores leverandør. kontakt os ved returnering). 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: (999kr).

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Samt v-mærkede loppe & flåtmidler, af hensyn til lovgivningen fra lægemiddelstyrelsen

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Når du returnerer skal pakken sendes til
Dyreverdenen ApS
Moltkesvej 6b
4690 Haslev
Danmark

Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde. - Hent din returseddel HER

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk fortsat en seddel med ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email

Fortrydelsesret i erhvervskøb

B2B handler er som udgangspunkt uden 14 dages fortrydelsesret og varen forbliver Dyreverdenens ejendom til produkterne er betalt.

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde. Bemærk dog at vis du ønsker at ombytte til en dyere vare, skal du betale differencen inkl. en ny omgang fragt. - Hent din returseddel HER

 

OBS: Denne her returlabel kommer pr. mail.

OBBS: GLS er din aftalepart, når du køber returlabelen her

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?