Vildtfugle Foder & Tilbehør

His Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor foder og tilbehør til havens vildtfugle, der ville med god sansynlighed kunne findes noget til enhver smag og pengepung indenfor vildtfuglefoder, vildtfuglefoderhuse, redekasser, vand- & frøautomater, vildtfuglefodersiloer mm.

2

Tilbehør til vildtfugle

Mellem alt vores tilbehør til vidtfugle, finder du et bredt udvalg indenfor forskellige redskaber til at lokke de dejlige vilde fugle til din have, for at se dem og evt. høre deres hyggelige lyde. Samtidig er de vilde fugle med til at kunne holde insektbestanden nede. Udover tilbehør i forskellige former finder du også et bredt udvalg indenfor vildtfuglefoder i høj kvalitet hos os.

Hvordan tiltrækker jeg vildtfugle til haven?

Det første skridt til at tiltrække vildtfugle til din have, er at fodre. Det kræver du køber noget lækkert til at lokke dem til og efterfølgende gerne dagligt sikre de har noget at spise. Samtidig ved nogle fugle at give dem et fuglehus og/eller en vildtfugle foderautimat hvor de i rolige omgivelser kan spise i fred og ro.

Det er en god ide at starte fodring allerede i det tidlige efterår, hvis du fodrer dagligt kan du tiltrække mange fugle, der vil blive faste vintergæster i haven.

Hvad foder skal jeg give havensfugle?

Du bør altid variere vildtfuglefoderet for at holde det spændende, især efter sæson, samt at huske at nu federe vidltfuglefoder nu flere fugle ville der oftes komme. Fuglene foretrækker mejsekugler med højt fedtindhold og frøblandinger med en stor andel fede solsikkefrø og hampefrø samt nødder og rosiner.

Redekasser til vildtfugle

En redekasse kan være en rigtig god ide, hvis du ønsker faste gæster i haven i form af nogle vildtfugle som fx. blåmejse, gråspurve, skovspurven, musvitten eller andre fuglearter.

Vi anbefaler altid at du opsætter redekassen et sted hvor der er læ for blæst og slagregn og i en højde rovdyr ikke lige kan nå særlig nemt. Gerne fx. direkte på huset mur, skuret eller på et træ. Hvor stort hulet og kassen skal være kommer helt an på den fuglerace du håber på at få som gæster. Vi kan anbefale følgende mål til indflyvningshullet skal være en diameter på:

Små mejser: mindst Ø28mm.

Musvitter eller spurve: Ø32-35mm.

Foderautomater & foderhuse til vildtfugle

Du bør placere vildtfugle foderautomaten eller foderhuset tæt på et skjul fx. en busk, hækken eller lign. Hvor de små fugle hurtigt kan syge tilflugt hvis der kommer rovdyr, husk samtidig dagligt at tjek stedet, genopfyld og hold det rent. Lad ikke vildtfuglefoder lægge i længere end max en uge, så det ikke forgår. Husk frøædende fugle har som følge af deres tørre kost stort behov for at drikke, husk derfor at have noget vand til fuglene i haven, ved at have vand til fuglene sikre du ofte op til 50% flere fugle i haven.

Undgå skadedyr efter vildtfuglefoderet

Hvis du ønsker at undgå skadedyr som mus eller rotter og en masse frøer der vokser nede under, bør du nøje overveje hvad du fodre vildtfuglene med, vi ville anbefale en No Mess Vildtfugleblanding fra Fx. Hobby First, da du indgår at det fuglenene sortere fra og kaster ned og sviner minimalt i forhold til mange andre foderblandninger til vildtfugle.

Billigt vildtfuglefoder

Hos Dyreverdenen finder du billigt vildtfuglefoder hvor alle kan være med, priserne er dejlig lave for at sikre alle har råd til at fodre havens fugle, især om vinteren hvor de kan have mest brug for dette, du finder billigt vildtfuglefoder i flere forskellige størrelser og fra forskellige kvalitets mærker.

Billigt vildtfugle tilbehør

Hos Dyreverdenen finder du billigt vildtfugle tilbehør hvor alle kan være med, priserne er dejlig lave for at sikre alle har råd til at holde havens fugle, især om vinteren hvor de kan have mest brug for dette, du finder billigt vildtfugle tilbehør i fra flere forskellige leverandøre og med god chance for noget til alle.

Vildtfuglefoder & tilbehør på tilbud

Du kan være heldig at finde vildtfuglefoder & tilbehør på tilbud hos os, hold nøje øje med vores nyhedsbrev, vores facebook side eller direkte på produkterne på vores hjemmeside, for næste gang vi har tilbud på vildtfuglefoder eller tilbehør til havens fugle.

Køb vildtfuglefoder & vildtfugle tilbehør online

Du kan nemt og enkelt købe vidltfuglefoder & tilbehør online hos Dyreverdenen i dine egne rolige omgivelser, vi levere indenfor få hverdage med GLS til enten den ønskede pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller til din hoveddør.

Køb vildtfugle tilbehør i vores butik

Du kan ogås vælge at afhente dine produkter direkte i vores fysiske butik, her kan du også få råd og vejledning af vores dygtige personale.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?