VarioCage Double XXL+ - 82-106x106x78cm - Crash Testet

VarioCage Double XXL+ - 82-106x106x78cm - Crash Testet

Mærke: Variocage

SKU: DM374017

7.499,00DKK

ekskl. levering

Et crash testet hundebur i høj kvalitet fra VarioCage

Få besked når varen kommer på lager

VarioCage Double XXL+ - Crash Testet

VarioCage er et kvaliets hundetransportbur i høj kvalitet, det er samtidig anbefalet af FDM og kom i top 2 i deres test, alle VarioCage burene er crash testede af SP - "Svenska Provning Institut" (Sveriges TÜV/FDM) og er vurderet til at være en af de mest sikre transportbure til hunde.

Et crash testede og sikkert hundebur

I samarbejde med SP (Svenska Prøvnings Institut) og Agria forsikringsselskab, har man lavet en ny forbedret metode til crash test af transportbure kaldet "SPCT" (SafePetCrateTest), efter denne her nye motode er VarioCage blevet grundigt testet, og som forbruger er din hund sikret godt og grundigt, at buret lever op til de højeste krav, buret er testet, gennemprøvet og videnskabeligt dokumenteret. Du ser samtidig kun den gule søjle på dit Variocage bur, dette er din sikkerhed for buret er crash testet. Nødudgang Variocage transportbur er forsynet med en nødudgang. Opstår der en situation hvor døren i buret bliver blokeret, eller ikke kan åbne, kan hunden komme ud gennem kabinen.

Hvordan virker VarioCage buret ved kollision?

VarioCage har en patenteret sikkerhedszone (deformationszone), og ved en kollision bagfra, ville buret indtil det når et vist punkt, trykke sig sammen. Denne funktion absorberer meget af alt den energi som sker ved en ulykke og derved reducere buret risikoen for at fører eller passagere udsættes for piskessmæld eller kommer tilskade forårsaget af buret eller hunden.

Hvorfor er det smart at buret trykker sig sammen, til et vist punkt?. Simpelt og enkelt forestil dig et transportbur som er fuldsvejset, eller ikke kan give sig, her ville alt energien fra en kollision søge gennem kabinen og sæddet og ende med at gå ud over bagsæde passagerer mm.

Mange størrelser

VarioCage burene fås i mange forskellige størrelser, og efterfølgende er alle burene justerbare i dybden, for at sikre de passer din bil og hund bedst mulig.

Hvilken størrelse Variocage passer til min bil?

Følg dette HER link, og vælg dit bil mærke, samt model og årgang, og se hvilke bure som passer til din bil. Dette er din sikkerhed for at buret kan passe, være meget opmærksom på at du har valgt rigtigt.

Hvor stort VarioCage bur skal min hund bruge?

Din hund skal som udgangspunkt kunne lægge ned og sidde op i dens hundebur, dette giver dem mest mulig tryghed under køreturen og ved tilvænding af bilkørsel, i takt med at hvalpen vokser, kan du regulere burets størrelse i dybden efter behov. Du bør du tage din hunds fulde lægge mål, og højde mål, når den sidder op. Efterfølgende har du disse mål til at kunne finde det medst egnede hundebur. 

Produceret af Mim Construction

Mim Construction er em højteknologisk og ISO certificeret virksomhed i Sverige, der lever af at lave sikkerheds produkter. I mere end 20 år, har de produceret sikkerhedsprodukter til nogle af verdens førende bil mærker, som fx- Audi, BMW, VW, Volvo, SAAB mm. De har testet så mange produkter at de har 100vis af kollisiontest hvor deres sikkerheds produkter gennem årene er blevet testet, derfor kan du vide dig sikker på at dit produkt er genem testet i den mindste detalje.

Hele denne erfaring med bil industrien har sikret begyndelsen for tanken om at skabe et sikkert produkt til kæledyr, og udviklingen af blandt andet VarioCage transportbure, derfor finder du også den gule dørstolpe på disse bude, dette er din sikkerhed for et produkt som er crashtestet, kollisionstestet og godkendt af det tyske prøveinstitut TÜV og SP (Svenske Prøvningsinstitut), samt at burene opfylder de strenge krav som stilles ved en kollision bagfra, samt en frontal kollision, burene er udviklet og lavet med en høj fokus på at skabe den højeste sikkerhed, for din hund og dig som fører, da din hund ikke ender i hovedet på dig, ved en kollision.

 

  • Crash testet hundebur
  • Lavet af pulverlakeret stål
  • Ingen emner der kan skade hunden
  • Der medfølger nøglelås og stropper til fastgørelse i bilen.
  • 3 års fabriks garanti

Størrelse:

Dybde: 82-103 cm (justerbar)
Bredde: 108 cm
Højde: 71,5 cm
Vægt: Ca. 37,5 kg

OBS: Variocage er ikke egnet til biler med en høj læssekant (max. 10cm). Ellers skal buret "løftes" med en kunstig bund, du selv skal bygge.

VarioCage buret leveres usamlet i en kasse inkl. monteringsvejledning og værktøj. Monteringstid omkring 1-2 timer. Der medfølger nøglelås og stropper til fastgørelse i bilen.

 

Sådan sikre buret din hund:

Samlevejledning:

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?