Til Katteejeren

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor tilbehør til katteejeren. Det kan være til rengøring af hjemmet i form af fnugbørster, luft- og pletfjernere mm.

Tilbehør til katteejeren

Hos os finder du en masse tilbehør der ville sikre du som katte ejer kan sikre et rent hjem for blandt andet løse kattehår i møblerne, rengørings prikdukter til at fjerne pletter, lugte mm. Alt sammen til at sikre dig et hjem der ser godt ud til trods for dit kæledyr har haft et uheld eller fældet en del.

Rengørings udstyr til katteejeren

Du finder et godt udvalg indenfor forskellige rengøringsartikler til dig som katteejer, lige fra fnugfjernere, børster til fjernelse af løse kattehår i møbler, på tøj mm. Vi har produkter til fjernelse af lugte & pletter efter uheld i møbler, tæpper mm.

Køb tilbehør til katteejeren online

Du kan nemt og enkelt købe dit udstyr til den katteejer der aldrig skal stå og mangle udstyr, lige her hos os. Vi levere nemt og enkelt med GLS indenfor 1-3 hverdage til pakkeshops i Danmark, din bopæl eller din arbejdsplads.

Køb tilbehør til katteejeren i butik

Du er også velkommen i vores fysiske butik til at handle dit udstyr til katteejeren, vi er samtidig her klar til at rådgive dig igennem valget.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?