Reptilbundlag

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af forskellige typer af bundlag til terrarier, fælles for dem alle er de skal sikre et optimal og naturligt bundlag til dit krybdyr. Vi forhandler mange typer og mærker af bundlag som blandt andet Millamore, kokosmuld, Trixie, Carefresh papirstrøelse, Chipsi træflis, Fyrretræs bark, humus, kokos, terrariemos, sand, bøgetræ flis, spagnum mm.

2

Stort udvalg af reptilbundlag

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer af bundlag til terrarierm de er alle i god kvalitet og kan fungere til forskellige slags af reptiler. Du bør dog undersøge præcis hvad dit krybdyr skal bruge af underlag, da dette ikke er ligegyldigt.

 

Hvordan indretter jeg et terrarie?

Når du skal indrette dit terrarie, skal man sikre sig at skabe et lille, lukket økosystem. Nu nærmere du kommer på krybdyrets naturlige miljø nu bedre og mere glad bliver dit krybdyr. Det rigtige valg af bundlag er med til at sikre en efterligning af dit krybdyrs naturlige omgivelser, det rette valg af bundlaget kan på samme tid lette arbejdet med at rengøre terratiet løbende.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?