Gnaver MadSkåle og drikkeflasker

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og bredt udvalg af madskåle og drikkeflasker til kaniner og små gnavere som marsvin, hamstere, mus, rotter, chinchillaer, dekuer mm. De kan fås i et godt udvalg af forskellige farver og materialer.

3

Madskåle og drikkeflasker til kaniner og gnavere

Der skal bare altid være adgang til en drikkeflaske, hø og mad til kaniner og gnavere, lige som os mennesker har de behov for måde mad og drikke og vandet og høet skal de altid have adgang til og det skal altid være fyldt op. På samme tid er det vigtigt gnavere for den rigtige mængde kaninfoder og gnaverfoder, vær eneste dag.

 

Stort udvalg af praktiske gnaverskåle

Du finder altid et stort og bredt udvalg af forskellige madskåle til kaniner og små gnavere hos DyreVerdenen. Hvad enten du ønsker en plastikskål, rustfri metalskål eller en keramik madskål. Måske ønsker du en bestemt farve til din kanin eller gnavers skål?, så har vi også et væld af flotte farver som både passer til drenge og piger. Nogle af de flotte madskåle har flotte motiver, af gulerødder, marsvin, kaniner, flot tekst eller direkte prinsesse tema. Du finder også et bredt udvalg af forskellige metalskåle til ophæng i gnaverburet. Du skal på samme tid huske på at vælge en madskål som er tung nok, til din gnaver eller kanin ikke vælter den, da mange gnavere syntes det er utrolig sjovt at vælte skålen.

 

En drikkeflaske til alle gnavere

En drikkeflaske er en vigtig del i alle gnaverbure, rent vand er vigtigt, da de lige som os, har behov for rigeligt og konstant vand. På samme tid skal der sikres at vandet ike fryser til is, som vinteren eller bliver kogende varmt om sommeren, dette kan et overtræk hjælpe med til at forhindre. Du kan på samme tid hos i sær dine marsvin, putte C-vitamin direkte i drikkevandet. Du kan på samme tid tilkøbe en flaskebørste, som kan rense nede i drikkeflasken og sikre at den bliver helt ren.

 

At indrette dit gnaverbur på den rigtige måde, med 2 madskåle

Det er vigtigt at du indretter dit kaninbur eller gnaverbur på den helt rigtige måde, det skal kunne fungere bedst muligt for både dig og din kanin eller mindre gnaver. Der skal nemlig være plads til 2 madskåle hos din gnaver, den ene skal være til dens daglige kaninfoder eller gnaverfoder og den anden til grøntsager.Frugt- og grøntsagsholdere til gnavere

En frugtholder eller grøntsagsholder kan være en perfekt egnet ide, til gnaverburet. Da det lækre mellemmåltid ikke bare bliver flyttet rundt i hele buret, men din gnaver skal spise det hvor du har hængt det. Det er samtidig meget mere hygiejnisk og holderne kan nemt rengøres.

 

Høhække og foderbolde

Høhækkende og foderboldene kan være med til at gøre det sværdere at få fx. høet spist. Du ville der for både aktivere og stimulere din kanin eller mindre gnaver til at skulle bruge meget længere tid på at spise det livs vigtige hø.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?