Singlesday

Selv vores elskede kæledyr skal forkæles under den store begivended singlesday, derfor finder du gode tilbud og spændende produkter til en lav pris hos Dyreverdenen

Rabat 70%
Nobby Mesh Hunedsele - M - Lilla
JR Farm Birkegrene - 40g
JR Farm Sommerhøst - 80g
JR Farm Grøn Majs - 80g
JR Farm Bærblade - 100g
Rabat 20%
Dohse Guilin Klippe - 25x10x22cm
Rabat 40%
Afp Varmepude Til Mikroovn
Rabat 30%
Flamingo Legereb I Blå 20cm
« 1 ...

Single Dag for kæledyr

Leder både dig og dit kæledyr efter nye bekendtskaber? Så er Single Day for kæledyr lige noget for jer. Der er intet galt i at være single, om man så er en hund eller et menneske, men nogle gange kunne det være rart at have en speciel person i sit liv. Med Single Day for kæledyr, skal du ikke længere spekulere på, om der er fisk i vandet, da du nu har mulighed for at møde dem.

Giv dit kæledyr mulighed for at møde andre

Ligesom mennesker har brug for venner, så har ens kæledyr også. Selvom dit kæledyr elsker at være sammen med sin bedste ven, som jo er dig, så kan det være sundt for dem at mødes med andre dyr. Det kan hjælpe din firebenede ven med at blive mere social og udadgående, hvilket kan gøre jeres forhold til hinanden endnu bedre. Det kan også hjælpe dit kæledyr med at være mere imødekommende overfor andre dyr, hvilket også er vigtigt. Der kan nemlig være situationer, hvor dit kæledyr skal være sammen med andre dyr, og så er det rart at vide, at det ikke kommer til at være problematisk. Det vil også hjælpe dig og din lille ven, når I er ude og gå tur på samme tidspunkt som andre.

Arranger Play Dates

Denne dag er lavet til, at dit kæledyr har mulighed for at møde andre dyr. Ligesom ved mennesker, så er der nogle gange, hvor dyr bare klikker sammen. Det betyder, at din hund, kat, kanin eller andet måske møder en helt ny og god ven. Ligesom ved os mennesker, så kan de også komme til at savne dem, når I så tager hjem igen. Hvis du gerne vil holde dit kæledyr sundt og socialt, så kan du overveje at arrangere Play Dates med de kæledyr og ejere, som havde det godt med dit kæledyr. Her mødes du og dit kæledyr med deres nye ven og deres ejer til en hyggelig stund, hvor du og ejeren kan lære hinanden bedre at kende, imens dit kæledyr har det sjovt med sin ven.

Få nye bekendtskaber selv

Hvis du nogensinde har set 101 Dalmatinere, så har du set, hvor smukt det er, når både hund og ejer finder kærligheden sammen. Ved at tage til Single Day for kæledyr, så har du mulighed for måske at opleve det samme. Dit kæledyr vil elske at møde en masse andre dyr og få en masse venner. Hvis du er heldig, så ender du måske også med at finde en selv. Hvis det hele klikker, så kan det hurtigt blive et meningsfuldt venskab for både dig og dit kæledyr. Det er heller ikke sikkert, at du får en ny ven til Single Day for kæledyr. Måske finder du den specielle person, som du har gået og ventet på. Hvis du skulle være så heldig, så kan du fortælle din helt egen 101 Dalmatinere-kærlighedshistorie, når folk spørger, hvordan I mødtes. Man kan da også håbe, at det ender med hvalpe eller killinger, så både du og dit kæledyr får en lykkelig slutning.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?