Rabat 30%
Simple Solution Vaskbar Mavebånd Til Hanhunde - flere Størrelser
Simple Solution Vaskbar Mavebånd Til Hanhunde
Simple Solution Vaskbar Mavebånd Til Hanhunde - flere Størrelser
Simple Solution Vaskbar Mavebånd Til Hanhunde

Simple Solution Vaskbar Mavebånd Til Hanhunde - flere Størrelser

Mærke: Simple Solution

SKU: H12403-2

83,30DKK 119,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Simple Solution Vaskbar Mavebånd Til Hanhunde

Det kan være svært at håndtere et kæledyr med urininkontinens. Simple Solution Vaskbare hanomslag vil beskytte dit hjem mod tisse og genoprette ro i sindet for dig og din hanhund. Den superabsorberende mikrofiberpude i kernen af ​​disse bleer fanger fugt, mens den strækbare linning og genplacerbare fastgørelsesanordninger giver en sikker pasform til de mest vristede hunde.

SKRÆDDERSYET TIL AT PASSE - Enkel løsning Små vaskbare hanhundeomslag er til hanhunde med en taljestørrelse på 12-14 tommer. For optimal pasform skal du måle din hunds talje nær hans bagben og se vores nye og forbedrede størrelsesskema.
SUPER LÆKBESKYTTELSE - Disse genanvendelige hundebleer har en superabsorberende mikrofiberpude, en plastikforing til lækagebeskyttelse og en genanvendelig lukning for at give en sikker pasform.
KOMFORT TIL HALEN - Din hund vil forblive tør og behagelig med en fugttransporterende liner, der beskytter hans hud og pels, og en stræk linning gør det muligt for selv de mest vristede drengehunde at bevæge sig rundt, mens de forbliver tør.
NYTTIG ALLSIDIGHED - Lavet til hanhunde, der træner i hjemmet, eller som oplever irriterende vandladning, inkontinens eller hankønsproblemer. Gør det mindre stressende at rejse med sådan en hund.
ENKELT OG BEKVEM - Indeholder 1 pakke, der kan maskinvaskes. Til hunhunde skal du bruge Simple Solution Washable Hundebleer til hundyr.

 

Størrelser:

Målt omkring maven lige foran bagbenene.

S: Op til    - 6,8 kg. Talje: 20 cm.- 48 cm

M: 6,8 kg  - 20,4 kg. Talje: 33 cm.- 53 cm

L: 15,8 kg. - 40,8 kg. Talje: 48 cm. - 89 cm.

Instruktioner
FØR BRUG: Prøv størrelsen. Vaskefolie for optimal ydeevne. Jo mere du vasker det, jo blødere og mere sugende bliver det. Simple Solution Han Wraps er nemme at vaske og tørre! Sæt de justerbare strimler på for at forhindre, at bleen hænger fast, vask bleen separat i varmt vand på den blide cyklus og tør.

BRUGSANVISNING: Placer indpakningen, så mikrofiberpuden dækker din hunds maskulinitet. Bring de justerbare lukninger sammen mod hans ryg og placer for en sikker pasform. Til hunhunde, prøv Simple Solution Washable Bleer. Til usædvanligt store problemer eller længerevarende brug skal du tilføje en Simple Solution Disposable Liner for at øge absorberingsevnen. Nogle gange sker der ulykker. For fuldstændigt at fjerne pletter og lugte, skal du bruge en renser med både pro-bakterier og enzymer. Simple Solution Stain + Odor Remover får jobbet gjort.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?