Rabathæfter på foder

Rabathæfter på Arion hundefoder & kattefoder

Hos Dyreverdenen kan du spare mange penge på at købe dit Arion kattefoder eller hundefoder hos os. Ved at købe Aion foderet hos os tilbyder vi nemlig vær 7 sæk gratis*. Det er muligt at blande de forskellige smage og varianter på rabathæftet også mellem hund og kat.

Hvordan gør jeg brug af rabathæftet i jeres fysiske butik?

Du kommer blot ned og køber en sæk Arion foder, her efter udfylder vi sammane hæftet og vi opbevare hæftet i butikken. Efterfølgende kommer du blot ned og oplyser at du skal købe foder og dit navn (navnet skrevet på hæftet), og du nemt og enkelt kan få den samme foder, hvis du har glemt hvilken variant, eller får en anden smagsvariant, dette bliver skrevet i boget og gemt til næste gang. Vi holder dig selvfølgelig opdateret om hvor langt du er i hæftet.

På den måde smider du aldrig dit hæfte væk, eller glemmer det når du skal have nyt foder.

Hvordan gør jeg brug af rabathæftet på jers webshop?

Enkelt og nemt holder vi øje med dine tidligere ordre og oplyser dig når du har købt 5 sække og igen ved 6 sække foder, på den måde ved du hvornår den 7 er gratis. Dette skal oplyses over mail til os, med dine oplysninger som navn, adresse, e-mail og telefon nummer. Så vi kan finde alle dine ordre i systemet. Bemærk foderet sendes med din ordre, efter aftale. Ønsker du ikke at købe andet, betaler du stadig for fragten. 

 

*Gæder ved køb af Arion foder på 2-12kg indenfor en periode af 18 måneder, den billigste variant på rabathæftet er gratis. Ordningen gælder ikke sammen med andre rabatordninger eller i forvejen nedsatte varer.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?